DOOM Eternal - mindig van egy nagyobb démon

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
A Gamescom Opening Night Live-on hosszabban is belenézhettünk a DOOM Eternal első nagy sztorikiegészítőjébe, a The Ancient Gods, Part One-ba. A csomag megjelenésére októberig kell várnunk.

Október 20-án jelenik meg a DOOM Eternal első nagy sztorikiegészítője, a The Ancient Gods, Part One, amelybe most hosszabban is belenézhetünk egy trailer erejéig. A csomag még inkább elmerül a DOOM mitológiájában, és olyan helyszínekkel és démonokkal találkozhatunk majd, amilyenekkel még soha.

A DLC-hez a Year One Pass tulajdonosai, illetve a DOOM Eternal - Digital Deluxe Edition vásárlói férhetnek hozzá alapértelmezetten, de külön is megvásárolhatjuk majd, és még csak nem is szükséges beszereznünk az alapjátékot. Az önmagában 20 dollárt kóstáló pakk a Battlemode-ot is magába foglalja. A Year One Pass 30 dollár, de ez a folytatást is tartalmazza.

A DOOM Eternal PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Stadián játszható, később azonban Switchre, PS5-re és Xbox Series X-re is meg fog jelenni.

7.
7.
kryszisz
#2: Kicsit szerintem túl vannak misztifikálva a marauderek, annyira azért nem lehetetlen őket legyőzni őket. Kb. az első találkozás a legnehezebb mert van vagy 10 nm helyezkedni. Várom a kieget, de nagyon fog hiányozni a Revolution pro konti:/
6.
6.
#4: Úgy van megírva a program, hogy 1 óra 57-nél jön a két tahó és 2 óra 1 percnél halsz meg. Nem tudod refundolni.
2.
2.
És a végére beugrott két marauder a rajongók kedvéért. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...