A SiN-t is felújítja a Nightdive Studios

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A hétvégi Realms Deep keretei között jelentette be a Nightdive Studios, hogy remastereli az 1998-ban megjelent lövöldét, a SiN-t is. A KEX Engine-nel hajtott verzió jövőre kerülhet boltokba.

Újabb klasszikus felmelegítésére készül a Nightdive Studios, a csapat ezúttal a 3D Realms és a Slipgate Ironworks közreműködésével készíti el az 1998-as SiN felújított változatát.

Az eredetileg Quake II Engine-t használó FPS megkapja a Nigthdive KEX motorját, ezenkívül új karaktermodellek és nagy felbontású textúrák várják a rajongókat, akik akár ultrawide-monitoron, kontrollerrel is játszhatják majd a lövöldét. A remaster már a SiN: Gold 2020-as frissítésének javításaival érkezik, és az alapjáték mellett a Wages of SiN kiegészítőt, valamint a Deathmatch és a Capture the Flag multiplayer módokat is magába foglalja.

A történet szerint Elexis Sinclaire, a SinTEK Industries vezérigazgatója, olyan droggal tömi az utcákat, amely megváltoztatja a szert használók DNS-ét. Mikor annak rendje és módja szerint összeomlik a társadalom, a hölgy pedig arra készül, hogy génmódosított mutánsaival megszerezze a világuralmat, John R. Blade ezredes, egy freeporti biztonsági cég vezetője eltökéli, hogy Elexisnek bűnhődnie kell. Őt irányítjuk majd mi.

5.
5.
Rókalesőcipő
Jó játék volt, bár akkoriban 99 körül a Pentium 200asomnak 32mega rammal, 8megás 3Dfx kártyával igen csak meggyűlt vele a baja. Ma már ez a sok nextgen jancsinak elképzelhetetlen, ha nincs meg 4Kban a 60fps, már nyúlnak is az üvegszilánkért vagy mennek vonat elé. Szaggatott, meg 13-14 évesen nem volt még akkora FPS skill, nehéz volt na, csak cheat-tel sikerült végigvinni, de még úgyis volt eltévedés egyes pályákon. Nem nyílegyenes pályák, meg bazi nagy világító waypontok hogy merre menj, meg minden sarkon cutscene volt még akkoriban. Várom szeretettel. Remélem a "give heligun" cheat működni fog! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...