Kizárólag Xbox 360-ra készül a Battlefront III?

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 23.
  • Pletyka
Link másolása
A legfrissebb pletykák szerint Xbox 360-exkluzív lesz a Star Wars: Battlefront-sorozat harmadik része, melyet a TimeSplitters-t is jegyző Free Radical hegeszt.
A legfrissebb pletykák szerint Xbox 360-exkluzív lesz a Star Wars: Battlefront-sorozat harmadik része, melyet a TimeSplitters-t is jegyző Free Radical hegeszt.



A feltételezésről a PlayStation World magazin hasábjain olvastunk; hogy a srácok hírüket mire alapozták, az nem derült ki. Egyelőre a LucasArts sem erősítette meg a pletykát, mely számunkra is tárgytalannak tűnik, tekintve, hogy a sorozat a kiadó legnagyobb címe, így anyagi okokból szinte biztosan készítenek még GBA-s változatot is a játékból.
9.
9.
bozont411
Itt most nem az a lényeg , hogy mennyibe kerül a gép ,hogy fusson rajta a játék az a lényeg,hogy ha vkinek megvan hozzá az erős gépe (mint nekem)és nem akar az 5 hónaponta elavuló ps,ps2 ,ps3 xbox360 cuccokat venni annak jó volnahogy a jó játékokat pc-re aggyák ,és mellette a pc grafikailag sokkal előnyös ,mivel egy tv készülék sem tud felérni a monitor tudásával és eza z amimiatt érdekesebb játék.Hozzáteszeszem h 1 konzolon SEM tudsz interneten játszani csak egyzervégig viszed az alapjátékot és aennyi 15 ezer ft-basztál ki egy olyan játékra amit 3-szorra megunsz!
8.
8.
gabroka
IDE figyuzzatok regisztraltok erre az oldalra:

http //www.Xpango.com/?ref=90385315 és ha INGYEN leteszteltek programokat kaptok pontokat.Ha már lesz elég pontotok küldenek pl:Xbox-ot,PS3-at,PSP-t,telefonokat,ipodokat és meg több tucat ajándékot. A haveromnak már elköldték a K800i-t, megéri...





7.
7.
KD
ne fikázzuk már ennyire a BOX-ot...
6.
6.
SWBF2
Arra nem gondoltatok még h lehet h ez az az SW játék amit kiadnak a Force Unleashed előtt?
5.
5.
SWBF2
3.
3.
Domasi
ha ez igaz....

el szaladt velük a ló!
2.
2.
SWBF2
Remélem---->PC PS3 Xbox 360

A gond az hogy a boxra biztos csak...
1.
1.
t.roli
Ne legyen így mert akkor vennem kell egy Xboxot!!!! Nem akarok venni :(:(:(:( Bill Gates...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...