Star Wars: Squadrons - a háború még nem ért véget

  • Írta: fojesz
  • 2020. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts egy CG-kisfilmmel vezeti fel az október elején boltokba kerülő Star Wars: Squadronst, amelyben egy magára maradt TIE Interceptor-pilóta megpróbáltatásainak lehetünk szemtanúi a Birodalom bukását követően.

Az endori csatát követően a Var-Shaa-nál felhúzott hajógyárat is elbukta a Birodalom, a kisfilmünk főszereplője pedig egy TIE Interceptor-pilóta, Varko Grey, akinek megsérül a gépe, és magára marad a bajtársai visszavonulása után. Pechére összeakad egy X-szárnyúval, akivel egészen a bolygó felszínéig kergetik egymást, és bár az Új Köztársaság embere rendkívül magabiztos a dolgában, hősünk bebizonyítja neki, hogy a háborúnak még egyáltalán nincs vége.

Vélhetően ennek szellemében veszi majd kezdetét az október 2-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő Star Wars: Squadrons kampánya is, és mivel a játékban a másik oldal is kiemelt szerepet kap, meglepődnénk, ha a következő hetekben nem futna be egy másik hasonszőrű előzetes is, csak ezúttal a köztársaságiakkal a középpontban. A Squadrons egyébként VR-kompatibilis lesz, és botkormánnyal is irányíthatjuk majd.

A játék munkálatai már befejeződtek.

4.
4.
Fata Morgana
Valóban minőségi ez a kis film, vagy bemutató mondhatom, hogy odabax.
3.
3.
godach
Tényleg ott van ez a vidi.
2.
2.
joshfeed
Nagggyon nagy ez a vidi !!! :)
1.
1.
Daniel21
Miért nem kaphatunk ILYEN filmeket, persze 1-2 órás kivitelben...
Disney pls?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...