The Falconeer - feltárul az óriásmadarak világa

  • Írta: gorien
  • 2020. október 2.
  • Videó
Link másolása
Újabb előzetessel jelentkezik a The Falconeer, amely ezúttal a játék háttérsztorijába, az előttünk álló pályákba és az egymással küzdő frakciók felhozatalába is bepillantást enged. Novemberig kell várni az égi háború kezdetéig.

Miután megtudtuk, hogy a Tomas Sala készítette The Falconeert is az Xbox Series X nyitócímei között köszönthetjük, a kiadó Wired Productions egy újabb előzetest hozott nekünk, amelyben ezúttal az óriásmadarakra épülő játék világával ismerkedhetünk egy kicsit. A Great Ursee nevezetű végtelen óceán irányításáért négy frakció küzd.

A játék során végig azt az oldalt fogjuk segíteni, akik mellett elköteleződünk. Az északi birodalom kíméletlen katonái, „Az Utat” kereső, technológia-megszállott tudósok, a saját érdekeiket védő céhtagok és a sötét erőkre támaszkodó, bosszúszomjas kitaszítottak között választhatunk. Az, hogy miként teljesítünk harci sasunk hátán a csatákban, örökre megszabja a Great Ursee sorsát.

A The Falconeer november 10-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X-en, utóbbiakon Smart Delivery-támogatással.

1.
1.
Cole
Na ezért szeretek ide a Gamekapocsra járni, máshol ez meg sem lesz említve.
Érdekesnek tűnik, mindenképp rápróbálok majd. Régóta keresek valami hasonló dolgot, egy jó sárkányos game is hiánycikk kb. De ez is jónak tűnik, nem ilyen full arcade gagyinak tűnik az irányítás. "madaras", ha lehet így mondani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...