Minecraft - nem ússzuk meg PC-n a Microsoft-fiókot

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 23.
  • Hír
A Microsoft bejelentette, hogy a jövőben a Minecraft: Java Edition felhasználóinak is Microsoft-fiókot kell használniuk a játékhoz. A cég alapvetően biztonsági okokból hozta meg ezt a döntést, és ígéri, nem csorbulnak a Java-kiadás előnyei.

A Minecraft: Java Edition a Minecraft eredeti kiadása, és sokak szerint így a legjobb játszani a játékkal - az legalábbis nagy ütőkártyája, hogy kötetlenül modolható. Noha a Microsoft már hat éve megvette a Mojanget, eddig élesen távol tartotta egymástól a Java-kiadást és a többi platformon futó és így a Microsoft Store-ból is elérhető Bedrock-verziót, ez most változni fog.

A cég bejelentette, hogy a jövőben a Java Editionhöz is kötelező lesz Microsoft-fiókot használni, ezt alapvetően biztonsági okokból követelik meg. Ennek hála bekapcsolható lesz a kétfaktoros autentikáció, kapunk blokkolási lehetőségeket és a szülői felügyelet funkciója is fejlődik majd. Ahogy a fenti videó is sejteti, a készítők igyekeztek mindenkit megnyugtatni, hogy a Java-kiadás pozitívumairól nem kell lemondanunk így sem, és a multiplayerben sem leszünk összekényszerítve a Bedrock-játékosokkal.

A jelenlegi játékosokat 2021 elején költöztetik át, a folyamat ingyenes lesz, és még egy ajándék köpenyt is kapunk majd. Az újoncok most már csak Microsoft-fiókkal regisztrálhatnak a játékba.

1.
MűszálasLőrinc
Erre azert van szukseg, hogy mutogatnai lehessen az igazgato tanacsnak meg a reszvenyeseknek a szamokat.
Gondolom felmerult a w10 hulyesegi kapcsan nemi kritikai eszrevetel es erre kellenek a felfel ivelo nyilag a tablazatokon.
A tobbi csak maszatolas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...