Wii-re is portolják a Resident Evil 4-et

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Rendszeres olvasói vagyunk a japán Famitsu magazinnak, noha valójában nem is tudunk japánul. Újabb érdekességre derült fény az újságban, reméljük jól használtuk a szótárt.
Rendszeres olvasói vagyunk a japán Famitsu magazinnak, noha valójában nem is tudunk japánul. Újabb érdekességre derült fény az újságban, reméljük jól használtuk a zsebszótárt.



Bár a hírek még nincsenek hivatalosan megerősítve, egyre több jel utal arra, hogy készül a Resident Evil 4 Wii-s átirata, mely a fantáziadús és egyben félreérthetetlen Wii Edition alcímet viseli. Először nagyobb onlány áruházak előrendelései között, majd a fent említett magazin hasábjain futottunk össze a konverzióval. A Wii Edisön a PS2-es játék minden fícsörjét tartalmazni fogja a pletykák szerint, továbbá az irányításra sem lehet majd panasz a gép mozgásérzékeny kontrollere révén. Ha igaz a szóbeszéd, a játék mellé egy trailert is csomagolnak majd a készítők, mely Wii-exkluzív Resident Evil: Umbrella Chronicles-t fogja prezentálni.
4.
4.
huszti
tényleg mi király, fejvesztve hadonászol hajnalba haveroddal a közeledő csáveszkák kivégzése maitt. A Wii-hez kéne érzékelős fegyver, az mi szír lenne:P
3.
3.
fojesz
Azért legyen akármilyen grafja a Wii-s játéknak, egy próba után mindenki rá fog kattanni. Sötétben, egyedül iszonyatosan nagy durvaság lesz, ahogy a kontrollerrel fejvesztve próbálunk csapkodni mintha késsel vagdalkoznánk.
2.
2.
Hát PS2-n nagyon toppon van; nem csoda, hisz' nagyon pörgős játékmenete lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...