Football Manager 2021 - decemberben Xboxon is

  • Írta: gorien
  • 2020. november 20.
  • Megjelenés
Link másolása
A Football Manager-sorozat idei része nemcsak PC-re jelenik meg, 13 évnyi kihagyás után a futballmenedzselő játék újra játszható lesz az Xbox-konzolokon is. Végül mégsem marad le túlságosan a port a számítógépes megjelenés mögött.

Szeptemberben jelentette be a Sega és a Sports Interactive, hogy hosszas kihagyás után a Football Manager-széria ismét képviseltetni fogja magát az Xbox-konzolokon. Akkor még csak a PC-s megjelenés idejét közölték, mondván, hogy az xboxos változatok valamivel később érkeznek – most kiderült, hogy a „valamivel” csupán egy hetet takar.

A játék hivatalos Twitter-oldalán illusztrálták, milyen különbségekre számíthatunk a különböző változatok között, ezt láthatjátok fentebb. A Football Manager 2021 támogatja a Play Anywhere és a Smart Delivery funkciót is: előbbinek hála elég Xbox One-ra megvenni a játékot, és Windows 10-en is játszhatunk vele plusz költségek nélkül, míg utóbbival szintén díjmentesen vihetjük tovább a játékunkat az újgenerációs Xbox-konzolra is.

A Football Manager 2021-nek még épp a bétája fut a PC-n, a teljes megjelenés november 24-re esik. Ezt december 1-jén követi az Xbox One-os és Xbox Series X/S-es kiadás.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...