Futottak még az Xbox Games Showcase-en

  • Írta: gorien
  • 2020. július 24.
  • Videó
A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.

CrossfireX (Xbox One)

Az Ázsiában roppant népszerűségnek örvendő Crossfire nyugatra CrossfireX néven jut el – a bétáját már mi is kipróbáltuk. Az új trailer a single player kampányt mutatja be, amiben a Global Risk és a Black List nevezetű zsoldoscsapatok csapnak össze.

Destiny 2: Beyond Light

A Bungie játéka november 10-én fog bővülni. A Beyond Light egy új erőforrást, a Stasist hozza be a játékba, amit működés közben is láthatunk az előzetesben.

Echo Generation (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Az Echo Generation egy körökre osztott kalandjáték lesz, mutatós voxelizált grafikával a Cococucumber boszorkánykonyhájából. 2021-ben jelenik meg.

Exomecha (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Óriásrobotok és nem olyan óriás katonák vívnak majd háborút egymással ebben a free-to-play belsőnézetes lövöldében. Nagy csatákat és többféle játékmódot is ígér, a bétára már lehet jelentkezni. 

Forza Motorsport (PC, Xbox Series X)

Az új konzolgeneráció sem maradhat Forza nélkül, ezt villantotta fel a Microsoft a műsorban. 4K felbontás, 60 fps képfrissítési sebesség és ray tracing szerepel az ígéretek között, de ne várjuk, hogy a Series X nyitócíme legyen.

Grounded (PC, Xbox One)

Július 28-án korai hozzáférésbe lép "az év legkisebb játéka", úgyhogy az Obsidian egy launch trailerrel hangolja a Groundedra várókat.

Hello Neighbor 2 (PC, Xbox Series X)

A Hello Neighbor kapott már néhány spin-offot, könyv is készül belőle, de most itt a rendes, számozott folytatása. Ezúttal egy újságíróként kell betörnünk a szomszédság legijesztőbb házába, ahová egy furcsa hollószerű lény vette be magát.

Indie Showcase

Tizenöt független fejlesztésű címet gyűjtöttek össze itt a redmondiak, amelyek mind az ő platformjaikon lesznek elérhetőek először. A játékok: Shredders, Last Stop, The Artful Escape, Tunic, Lake, Sable, Song of Iron, Exo One, The Falconeer, 12 Minutes, The Ascent, The Big Con, Unexplored 2 - The Wayfarer's Legacy, Mad Streets

Ori and the Will of the Wisps

Ori második kalandját az év elején már kezünkbe vehettük, a műsorban pedig a Series X-re optimalizált változatot mutatták be.

Phantasy Star Online 2: New Genesis (PC, Xbox One, Xbox Series X)

A New Genesis új lendületet hoz a Phantasy Star Online 2 világába. A sorozat előző részével ellentétben nem kell nyolc évet várni a japán és a nyugati változat között, ugyanis világszerte egyszerre fog megjelenni 2021-ben.

Tetris Effect: Connected (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Tetrisezni éppúgy lehet egyedül, mint másokkal együtt, ez legalábbis a Tetris Effect: Connected koncepciója. Karácsonykor az Xbox Series X nyitócímei között lesz, 2021 nyarán pedig multiplayerrel bővül majd.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Majdnem egy évbe telt, de szeptember 9-én megérkezik a The Outer Worlds első sztorikiegészítője az ígért kettőből. Utunk a Gorgon nevű aszteroidára vezet, ahol Adrena-Time rejtélyes múltját kell felderítenünk.

Watch Dogs: Legion (PC, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia)

Az októberben megjelenő Watch Dogs: Legion a Ubisoft Forward után az Xbox Games Showcase-en is villogott még egy kicsit.


14.
Bluverkill
#12: Egyáltalán nem biztos hogy a Micro kérte erre meg a Remedyt :) Inkább az lehetséges hogy a Smilegate kereste fel a Remedyt. Illetve a Remedy is kap nyílván pénzt de nem kap nagy pénzt. Már csak amiatt se mert ez az egész a Smilegate tulajdona.
13.
Neotechtr
#12: mostanába má túl sokat kármomkodsz pasztmek
12.
Kawada
#4: Amúgy az csak szerintem vicces valamilyen szinten, hogy a az a Remedy csinál egy klasszikus értelemben is Xbox exkluzív játékot (vagy kampányt...), akiket pár éve még a Micro hajtott el a picsába, hogy nem akarja őket tovább finanszírozni? :) Azért ilyenkor sajnálom, hogy nincs valami varázsgömböm, amivel meg tudnék hallgatni egy ilyen beszélgetést a fejesek között... :) Remélem a Remedy megkérte az árát rendesen. Elég szar lehetett anno, hogy kibasznak, mondván, hogy nincs pénz olyan játékok fianaszírozására, amiket készítenél, majd rá egy évre már rakás first party stúdiót vesznek meg. Akik közül továbbra is kitűnne a Remedy szerintem... És lám, 2-3 év múlva újra egy asztalnál, hogy "kéne valami ex, fiúk".

Amúgy faszának tűnik. Külön örülök, hogy fps-en dolgoznak, mert bár a Control nem nagyon szívott be, amikor kipróbáltam, az biztos viszont, hogy a gunplay kurva jó volt.
11.
Őrnagy
#10: Nem mondtam, hogy mondtad ;)
10.
godach
#9: Nem mondtam, hogy többet tud csak hogy egy belépő lehet.
A Project Cars-nál is örültem, hogy lehet lesz egy vetélytárs a Forza és GranTurismo mellé, itt is örülnék ha sikeres lenne ez a game és felnőne a CoD és Bf mellé, mert igazából tetszelik az ilyen lövölde de egy kicsit mégis más.

Hozzáteszem, régen nagy CoD fán voltam és a kampánya iszonyatosan tetszett a Black Opsig mindegyiknek. Azóta sincs bajom vele, csak nem lett más. A Bf pedig a negyedik részig nem igazán tudott a CoD mellett felmutatni semmit sem. Az új BFeket viszont szerettem. Ellenben a Codokkal amikre nem éreztem késztetést játszani velük.

Multi téren nem tudok véleményezni mert egyikkel sem toltam. Az biztos, hogy ez a CrossfireX most várólistára került :D
9.
Őrnagy
#2: Azt nem értem, hogy ez mivel tud többet, mint a CoD, vagy a Battlefield. Én nem játszom egyikkel sem, nem vagyok bennfentes.
8.
crytek
#5: Elveimhez tartom magam játékért nem fizetek csak ha ingyenre jön ki. Amúgy mindent elmond a MS atomüberül bejelentett ezt ki ne hagyjátok showjáról, hogy egy only multi cím amibe tettek single részt sokkal jobbnak ígérkezik mint kb bármi más...és ezt pont nem game passos a fene vinné el
7.
Őrnagy
#6: A nextgen vagy a series x törölve
6.
Őrnagy
És tudom, hogy sok a fanyalgó, de szerintem az egész bemutató fasza volt. Minimum 10 játék van, ami kurvára tetszik. A Ghost of Tsushima miatt gondolkodtam, hogy lecserélem a One X - et egy PS-re, de ezután a bemutató után úgy döntöttem, maradok a boxnál.
Ja, milyen vicces volt az Otherworld, megjelenik egy srác PS feliratú pólóban, és rögtön lehúzza a Halot. Én mondjuk nem vagyok egy grafikabuzi, de nekem bejött a game. Mondjuk emiatt nem veszek nextgen series x-et, de más miatt sem vennék.
5.
godach
#3: Hébe hóba nem csábulsz el? :D
4.
Őrnagy
Meglátjuk, mit alkot a Remedy. Az előzetes fasza.
3.
crytek
#2: Nagy kár hogy minden lesz game passban de ez nem ez pénzes móka lesz :(
2.
godach
Ez a CrossfireX trailer nekem nagyon bejött. Mint valami Modern Warfare és Crysis keverék. Az autónál időlassításba felrepülő két ember között kilőtt harmadik meg kilóra megvett. Meg is nézem Még egyszer a trailert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...