Futottak még az Xbox Games Showcase-en

  • Írta: gorien
  • 2020. július 24.
  • Videó
Link másolása
A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.

CrossfireX (Xbox One)

Az Ázsiában roppant népszerűségnek örvendő Crossfire nyugatra CrossfireX néven jut el – a bétáját már mi is kipróbáltuk. Az új trailer a single player kampányt mutatja be, amiben a Global Risk és a Black List nevezetű zsoldoscsapatok csapnak össze.

Destiny 2: Beyond Light

A Bungie játéka november 10-én fog bővülni. A Beyond Light egy új erőforrást, a Stasist hozza be a játékba, amit működés közben is láthatunk az előzetesben.

Echo Generation (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Az Echo Generation egy körökre osztott kalandjáték lesz, mutatós voxelizált grafikával a Cococucumber boszorkánykonyhájából. 2021-ben jelenik meg.

Exomecha (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Óriásrobotok és nem olyan óriás katonák vívnak majd háborút egymással ebben a free-to-play belsőnézetes lövöldében. Nagy csatákat és többféle játékmódot is ígér, a bétára már lehet jelentkezni. 

Forza Motorsport (PC, Xbox Series X)

Az új konzolgeneráció sem maradhat Forza nélkül, ezt villantotta fel a Microsoft a műsorban. 4K felbontás, 60 fps képfrissítési sebesség és ray tracing szerepel az ígéretek között, de ne várjuk, hogy a Series X nyitócíme legyen.

Grounded (PC, Xbox One)

Július 28-án korai hozzáférésbe lép "az év legkisebb játéka", úgyhogy az Obsidian egy launch trailerrel hangolja a Groundedra várókat.

Hello Neighbor 2 (PC, Xbox Series X)

A Hello Neighbor kapott már néhány spin-offot, könyv is készül belőle, de most itt a rendes, számozott folytatása. Ezúttal egy újságíróként kell betörnünk a szomszédság legijesztőbb házába, ahová egy furcsa hollószerű lény vette be magát.

Indie Showcase

Tizenöt független fejlesztésű címet gyűjtöttek össze itt a redmondiak, amelyek mind az ő platformjaikon lesznek elérhetőek először. A játékok: Shredders, Last Stop, The Artful Escape, Tunic, Lake, Sable, Song of Iron, Exo One, The Falconeer, 12 Minutes, The Ascent, The Big Con, Unexplored 2 - The Wayfarer's Legacy, Mad Streets

Ori and the Will of the Wisps

Ori második kalandját az év elején már kezünkbe vehettük, a műsorban pedig a Series X-re optimalizált változatot mutatták be.

Phantasy Star Online 2: New Genesis (PC, Xbox One, Xbox Series X)

A New Genesis új lendületet hoz a Phantasy Star Online 2 világába. A sorozat előző részével ellentétben nem kell nyolc évet várni a japán és a nyugati változat között, ugyanis világszerte egyszerre fog megjelenni 2021-ben.

Tetris Effect: Connected (PC, Xbox One, Xbox Series X)

Tetrisezni éppúgy lehet egyedül, mint másokkal együtt, ez legalábbis a Tetris Effect: Connected koncepciója. Karácsonykor az Xbox Series X nyitócímei között lesz, 2021 nyarán pedig multiplayerrel bővül majd.

The Outer Worlds: Peril on Gorgon

Majdnem egy évbe telt, de szeptember 9-én megérkezik a The Outer Worlds első sztorikiegészítője az ígért kettőből. Utunk a Gorgon nevű aszteroidára vezet, ahol Adrena-Time rejtélyes múltját kell felderítenünk.

Watch Dogs: Legion (PC, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia)

Az októberben megjelenő Watch Dogs: Legion a Ubisoft Forward után az Xbox Games Showcase-en is villogott még egy kicsit.


11.
11.
Őrnagy
#10: Nem mondtam, hogy mondtad ;)
10.
10.
godach
#9: Nem mondtam, hogy többet tud csak hogy egy belépő lehet.
A Project Cars-nál is örültem, hogy lehet lesz egy vetélytárs a Forza és GranTurismo mellé, itt is örülnék ha sikeres lenne ez a game és felnőne a CoD és Bf mellé, mert igazából tetszelik az ilyen lövölde de egy kicsit mégis más.

Hozzáteszem, régen nagy CoD fán voltam és a kampánya iszonyatosan tetszett a Black Opsig mindegyiknek. Azóta sincs bajom vele, csak nem lett más. A Bf pedig a negyedik részig nem igazán tudott a CoD mellett felmutatni semmit sem. Az új BFeket viszont szerettem. Ellenben a Codokkal amikre nem éreztem késztetést játszani velük.

Multi téren nem tudok véleményezni mert egyikkel sem toltam. Az biztos, hogy ez a CrossfireX most várólistára került :D
9.
9.
Őrnagy
#2: Azt nem értem, hogy ez mivel tud többet, mint a CoD, vagy a Battlefield. Én nem játszom egyikkel sem, nem vagyok bennfentes.
8.
8.
crytek
#5: Elveimhez tartom magam játékért nem fizetek csak ha ingyenre jön ki. Amúgy mindent elmond a MS atomüberül bejelentett ezt ki ne hagyjátok showjáról, hogy egy only multi cím amibe tettek single részt sokkal jobbnak ígérkezik mint kb bármi más...és ezt pont nem game passos a fene vinné el
7.
7.
Őrnagy
#6: A nextgen vagy a series x törölve
6.
6.
Őrnagy
És tudom, hogy sok a fanyalgó, de szerintem az egész bemutató fasza volt. Minimum 10 játék van, ami kurvára tetszik. A Ghost of Tsushima miatt gondolkodtam, hogy lecserélem a One X - et egy PS-re, de ezután a bemutató után úgy döntöttem, maradok a boxnál.
Ja, milyen vicces volt az Otherworld, megjelenik egy srác PS feliratú pólóban, és rögtön lehúzza a Halot. Én mondjuk nem vagyok egy grafikabuzi, de nekem bejött a game. Mondjuk emiatt nem veszek nextgen series x-et, de más miatt sem vennék.
5.
5.
godach
#3: Hébe hóba nem csábulsz el? :D
4.
4.
Őrnagy
Meglátjuk, mit alkot a Remedy. Az előzetes fasza.
3.
3.
crytek
#2: Nagy kár hogy minden lesz game passban de ez nem ez pénzes móka lesz :(
2.
2.
godach
Ez a CrossfireX trailer nekem nagyon bejött. Mint valami Modern Warfare és Crysis keverék. Az autónál időlassításba felrepülő két ember között kilőtt harmadik meg kilóra megvett. Meg is nézem Még egyszer a trailert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...