Már készül a következő Yakuza-játék

  • Írta: Baloo
  • 2020. december 10.
  • Hír
Link másolása
Még épphogy csak megjelent a Yakuza: Like a Dragon, a jelek szerint máris a széria következő epizódját hegeszti a fejlesztőcsapat. Habár a jó hírt maga a Sega erősítette meg, egyelőre semmilyen konkrétummal nem tudtak szolgálni.

Nemrég jelent meg a franchise gyökereitől markánsan eltérő Yakuza: Like a Dragon, ami valószínűleg a változtatásai ellenére is elnyerte a rajongók tetszését, hiszen a kiadó örömmel közölte a jó hírt, miszerint a széria összeladásai átlépték a 14 milliós határt (via PCGamer). Most pedig az is kiderült a Sega 15. születésnapját ünneplő streamből (japánul beszélők előnyben), hogy már nagyban készül a következő Yakuza-játék.

Sajnos ennél többet egyelőre még nem sikerült megtudnunk a franchise következő illesztéséről, így kérdéses, hogy vajon az új epizód a Yakuza: Like a Dragon által megkezdett úton halad tovább, vagy visszakanyarodik majd az előző részek stílusához.

6.
6.
Caleon
Van egy amulett a játékban, amitől az összes random ellenfél eltűnik a térképről, ha viseled. 50 órám van benne. Csúcs ez a yakuza (is).
1.
1.
crytek
Futószalag rulezzzzzzz... De legalább mindig utánunk szórják..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...