Colin McRae: DIRT - Két újabb gameplay videó

  • Írta: tjames
  • 2007. április 11.
  • Hír
Link másolása
Két újabb ingame video érkezett a várva-várt a Colin McRae: DIRT-ből! Az egyik film a megszokott rally, a másik pedig az offroad futamokat mutatja be.
Két újabb ingame video érkezett a várva-várt a Colin McRae: DIRT-ből! Az egyik film a megszokott rally, a másik pedig az offroad futamokat mutatja be. A videók lejátszásához QiuckTime szükségeltetik, szóval akinek nincs, most mindenképp dobja fel a gépére!


Az első video a már ismerős Colin McRae-s rally menetet mutatja, mely persze mégsem olyan mint a korábban megszokottak. Nagyon nagyot alkottak a fejlesztők! Az apróságokban rejlik a lényeg, így például frontális ütközésnél a gumikordonból kiszakadnak a gumik, a por észbontóan valósághű, a fények és árnyékok játéka káprázatos...

A második video egy még ebben a sorozatban sosem látott "offroad" szöcskefutam. Itt is érdemes megnézni a kocsi rugózását és a port! Ami viszont nekem fura, hogy a Motorstorm után szinte kötelezőnek éreznénk hogy a kerék csapást hagyjon maga után az úton, amit itt nem láthatunk sajnos.

Mindezek mellett brutálisan jól sikerült gammának néz ki. Bár a hangok kicsit unalmasak (szinte nem változott a régi Colinokhoz képest), a grafika és a fizika mindenért kárpótol. Nagyon szépen törnek a kocsik: bár nem ultrarealisztikus, mint korábban a Richard Burns Rally-ban, de rz nem hátrány - ez ugyanis nem kőkemény szimulátor, és így legalább vezethető. A RB Rally-ban komoly szakértelem kellett ahhoz, hogy egy komplett kört meg tudjak tenni a pályán. :)

7.
7.
HungaroCell
Ez nagyon nagy lesz. Csak jönnem ár gyorsan :)
6.
6.
Shagy
Nem azért de a Paris Dakar az offroad ez csak rally cross.A screamer 4x4 az offroad volt ez csak egy f.s.
5.
5.
Waczkor
Egyetértek azzal,amit eddig írtatok.Irányítás engem a Colin Mcrae Rally 2005-re emlékeztet,ami egy rakás kaki volt.Colin 1 meg a 2 volt a legjobb.

Talán még az Extreme Xpand Rally ami elmegy,de ez szerintem megint bukta lesz.Konzolosok kapnak egy rendes verzsönt,mi meg egy átiratot,rossz irányítással,meg csúnya graffal.

Ne legyen igazam....
4.
4.
Köszi nem.. nem szeretem a magányos versenyzőket.. és az irányítás is borzasztó így videó alapján!! Colin 2.. na az az egy rész ami nagyon tetszett!
3.
3.
logoffmeister
Szerintem egyik sem. Inkább arra ment rá a csávó, hogy minél többet megtudjunk, milyen is lesz a cucc törése meg ilyesmi.
2.
2.
fojesz
Fullra ugyanezen gondolkodtam. :D
1.
1.
bem
ennek a játéknak vagy fos irányitása van vagy nem tudja irányitani a játékban a kocsikat a csávóóó!!!!!!!!ennél én 100x jobban nyomtam a colin 2005-öt!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...