Kalimdorra kalauzol az új World of Warcraft-könyv

  • Írta: szlav
  • 2021. január 10.
  • Cooltúra
Link másolása
A World of Warcraft hatalmas univerzuma minden évben egy kicsit szélesebb lesz, hála a játék mellett megjelenő regényeknek, ez pedig idén sincs másképp. Az Eastern Kingdoms után ősszel Kalimdor tájait is felfedezhetjük majd.

Habár a World of Warcraft hősei a következő két évet a Shadowlands túlvilágán töltik, lesz okunk arra is, hogy visszatérjünk Azerothra - ha máshogy nem, egy regényt forgatva. A Blizzard múlt októberben egy új regénysorozatot indított a World of Warcraft: Exploring Azeroth - The Eastern Kingdoms című könyv kiadásával, melyben a játék írónője, Christie Golded Flynn Fairwing és Matthias Shaw kalandjain keresztül mutatta be a keleti kontinenst.

Úgy tűnik, hogy idén ősszel is számíthatunk hasonló kalandokra, ezúttal azonban nagyobb szerepet kapnak majd az orkok, trollok, taurenek, night elfek és általánosságban Kalimdor lakói. Ha hihetünk az Amazonon megjelent, a hivatalos bejelentést megelőző információknak, akkor az idén október 15-én megjelenő könyv a World of Warcraft: Exploring Azeroth - Kalimdor címet viseli majd, vagyis nyilvánvaló, hogy a legutóbbi kiadvány társkötetéről lesz szó. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...