VR-támogatást is kap a felújított System Shock 2

  • Írta: szlav
  • 2021. január 12.
  • Hír
Link másolása
Továbbra is elég rapszodikusan érkeznek a hírek a Nightdive Studios gondozásában készülő System Shock 2: Enhanced Editionről, most azonban megtudhattunk egy komoly fejleményt: VR-ban is játszható lesz a játék.

A Nightdive csapata nem veszi félvállról a dolgokat, ha a System Shock-széria felújításáról van szó. Erre tökéletes példa a System Shock 2: Enhanced Edition is, amely a finomhangolt kooperatív mód és a rajongói modok támogatása mellett úgy tűnik, hogy még VR-eszközökön is játszható lesz.

A hír egyenesen a fejlesztőcsapat Twitteréről érkezik, ahol közzétettek egy rövidke videót, amelyen az egyik fejlesztő éppen a Valve Index irányítójával tanít móresre egy majmot. Azt tehát kijelenthetjük, hogy óriási System Shock-mániában ég a washingtoni csapat, hiszen a System Shock 2: EE mellett náluk készül az első rész remake-je is.

2.
2.
Extol
Így elnyújtani egy projektet évtizedekre. hogy lehet hogy kb 20 évig le se sz*rták a franchize-t most meg így ráfeküdtek?
1.
1.
Daniel21
VR-ban biztos döfi élmégy lehet. Azért remélem még idén készen megkapjuk, és nem holmi Cyberpunk féle bugosan + earlyacsess félkész játékot vágnak az emberhez. Mindenre van esély... :c
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...