Tovább csúszhat az új James Bond-film

  • Írta: szlav
  • 2021. január 13.
  • Cooltúra
Link másolása
A 007-es ügynök következő kalandja, a No Time to Die már számos késleltetésen esett túl, de úgy tűnik, hogy az idei húsvétra időzített premier is elmaradhat. A Deadline szerint egészen őszig tolhatják a megjelenést.

Danny Boyle távozása, később pedig a koronavírus-járvány terjedése alaposan betett Daniel Craig utolsó Bond-filmjének. Az eredetileg 2019-re datált filmet már többször elcsúsztatták, a jelenlegi hivatalos állás szerint pedig idén húsvétkor kerülhetne mozikba a produkció - már ha lennének nyitott mozik, ugyebár.

A Deadline lapértesülései szerint azonban az MGM a jelenlegi körülmények közt továbbra sem hajlandó vászonra küldeni a filmet, hiszen ahogy azt az elmúlt hónapok tapasztalatai is mutatják, ez egy anyagi öngyilkosság lenne. A film promóciós partnerei szerint a stúdió egészen őszig halasztaná a premiert, a hivatalos közleményt azonban még várjuk ezzel kapcsolatban.

A Bloomberg korábbi jelentése szerint egyébként az MGM számos streamingszolgáltatónál felajánlotta a No Time to Die egy évre szóló vetítési jogait, az ezért elkért 600 millió dolláros árnak azonban a felét sem fizették volna ki a leendő partnerek. Az összeg streamingmértékkel nézve valóban óriásinak tűnik, de érdemes észben tartanunk, hogy a széria legutóbbi darabja, a Spectre több mint 880 millió dollárt hozott vissza, míg a sorozat csúcstartója, a Skyfall 1,1 milliárd dollárral zárt a kasszáknál. Mindez nem fest túlságosan derűs képet az MGM jövőjét nézve, hiszen ahogy arról már korábban beszámoltunk, a stúdió könnyen eladósorba kerülhet

10.
10.
Nate Hope
#8: Voltak és vannak most is jó filmek bőven, csak azokat általában két kattintással több erőfeszítés megkeresni, mert nincsenek úgy az ember elé tolva úton-útfélen, mint a több száz milliós blockbusterek
9.
9.
sloth
#8: mondjuk mostanában jelent meg ott mundruczó új filme, igaz még én sem láttam, meg nem is a legjobb magyar rendező, de azért üti az átlag popcorn-mozi színvonalat
8.
8.
Beniciodeltoro
#3: HBO GO-n megtalálod az összes Bond filmet, logikus lenne ha ezt is oda raknák, csak ugye ez miért érné meg nekik.
Netlix bejelentette hogy heti 1 új mozifilmet pakolnak fel, gondolom olyan halálosabb iramban féle kommersz xarok lesznek, mert mostanában egy normális filmet se termelt hollywood, sőt még a pandémia előtt sem.
7.
7.
Nate Hope
#6: Pedig lehet, hogy nem ártana, ha az MGM is kötélnek állna, máskülönben lehet, hogy idén ősszel sem tudják bemutatni a mozikban ezt a filmet.
6.
6.
delphijos
#5: Igen, a WARNER filmeket. Az MGM házalt emiatt , de sokat akartak érte....
5.
5.
JohnSpartan
#4: Nem tudom, csak gondolom... mivel HBO Goldra teszik fel a mozis filmeket elvileg, ami persze a mi kis pici országunkban nincsen. Elvileg ez volt terben, persze gondolom az hogy milyen filmet hova tehetnek fel az már más tészta.
4.
4.
Dave1478
#3: Szia! Te ezt honnan tudod?
3.
3.
JohnSpartan
#2: HBO-ra fel lesz pakolva csak nem a GO-ra... :)
2.
2.
Beniciodeltoro
Pakolják fel az HBO Go-ra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...