A Sony törölte a CES 2021-es trailer dátumait

  • Írta: szlav
  • 2021. január 16.
  • Videó
Link másolása
A CES 2021 digitális adásán a Sony számos PlayStation 5-játék hozzávetőleges megjelenési dátumát megvillantotta, később viszont a kékek újra feltöltötték a szóban forgó videót, ezúttal törölve a külsős címek dátumait.

Néhány napja mi is említést tettünk a Sony CES 2021-es traileréről, melynek végén számos közeledő játék hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott. A lista alapján megtudhattuk például, hogy 2022 januárjában érkezhet meg a Project Athia, míg a Pragmata csupán 2023-ban láthat napvilágot.

Úgy tűnik azonban, hogy korai lenne ezeket az infókat kőbe vésni, hiszen szeszélyes időket járunk, ami egyben azt is jelenti, hogy a szokásosnál is gyakrabban előfordulhatnak csúszások. Valószínűleg ennek jegyében törölte a Sony is a videóját, hogy aztán a másodjára fellőtt változatból eltüntessék a külső stúdiók által készített játékokhoz kapcsolódó dátumokat. Az összeállítás új változatát itt tekinthetitek meg:

Nehéz lenne ebből bármiféle szilárd konklúziót levonni, valószínűleg csak arról van szó, hogy a Sony puszta elővigyázatosságból nem szeretné félrevezetni a játékosokat, hiszen a külső partnerek munkájára és annak tempójára ők nincsenek hatással. Az viszont sokat elárul nem csupán a szóban forgó játékok, de az egész ipar jelenlegi helyzetéről a koronavírus utáni világban, hogy a megjelenési dátumok korai ígéretei az eddig megszokottnál is bizonytalanabbak lettek.

5.
5.
4.
4.
Darksiders84
#3: Jaja igen az csak még nem sikerült megjegyeznem. Amúgy furcsa , hogy elvileg exkluzív és nem nyomatják még.
3.
3.
godach
#2: Kena: Bridge of Spirits-re gondolsz?
Mert eddig én mintha a barlangba éltem volna, nem is tudtam erről.
Most rákeresve viszont igazán impozáns cuccnak tűnik.
2.
2.
Darksiders84
Azért a Kenya-ra kíváncsi leszek így , hogy szinte semmit nem tudni/látni róla és már itt van a nyakunkon márciusban , persze csak ha nem tolták el azt is , de remélem nem .
1.
1.
PS4jacksony
Én úgy vagyok vele egyébként is felesleges a 2-3 év múlva megjelenő címeket semmit mondó videókkal reprezentálni...

Ráérnek a megjelenés évében beszélni róla vagy mutogatni........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...