Nem rajtolt zökkenőmentesen a PC-s Nioh 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. február 8.
  • Hír
Link másolása
Múlt hét pénteken PC-re is megjelent a Team Ninja soulslike-játéka, a Nioh 2, de sajnos nem volt problémáktól mentes a premier. A legtöbb játékos teljesítménybeli problémákkal küzd még úgyis, hogy ezt a hardvere nem indokolja.

A Nioh Collectionnel párhuzamosan február 5-én megjelent a Nioh 2 PC-s változata, azonban az első visszajelzések alapján nem sikerült hibátlanul a debütálás, és jelenleg is a "Vegyes", illetve a "Többnyire pozitív" tetszésindex között ingázik a játék a Steamen.

Sokan arra panaszkodnak, hogy hiába pörgetik a játékot jóval erősebb PC-n, mint amit az ajánlott gépigény előír, így is súlyos fps-dropokat tapasztalnak gameplay közben. Emellett arról is többen írtak, hogy akik billentyűzettel és egérrel indulnak neki a kalandnak, azok is kontrolleres gombkiírásokat látnak a megfelelő billentyűikonok helyett.

Hibák ide vagy oda, szerencsére az apró tüskék ellenére is népszerű a Nioh 2 PC-n - az elmúlt időszakban volt olyan nap, amikor több mint 40 ezren játszottak egyszerre a soulslike RPG-vel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...