Hot Wheels-játékot készít a Milestone

  • Írta: szlav
  • 2021. február 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ride- és a MotoGP-széria alkotói rendhagyó játékkal jelentkeznek idén ősszel, náluk készül ugyanis a Hot Wheels: Unleashed, ami az aprócska autók szerelmeseinek minden álmát valóra válthatja.

Jó ideje már, hogy a Hot Wheels kisautói megcsikorgatták a kerekeiket a videojátékok világában is, leszámítva persze a Forza Horizon 4 DLC-jét. Épp itt volt tehát az ideje, hogy őrületes hurkokat építsünk a narancssárga műanyagpályából, majd egymásnak eresszük a lángokat szóró játékkocsikat!

A Hot Wheels: Unleashed az olasz Milestone garázsából gördül ki idén ősszel, így annyit már leszögezhetünk, hogy egy olyan fejlesztőcsapat dolgozik a projekten, akik számára kicsit sem idegenek a versenyjátékok. Az osztottképernyős többjátékos módot is támogató alkotás a gyűjtők számára is érdekes lehet majd, hiszen rengeteg autó és festés vár majd ránk különféle ritkaságban, amelyeket a saját kézzel összeállított pályánkon is megfuttathatunk.

A Hot Wheels Unleashed szeptember 30-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...