Operation Flashpoint 2 bejelentés - ismét

  • Írta: nimat16
  • 2007. április 19.
  • Hír
Link másolása
A Codemasters ma ismét bejelentette a Operation Flashpoint 2 készültét. A játék 2008-ra várható, és az új Neon technológiát használja.
A Codemasters ma ismét bejelentette a Operation Flashpoint 2 készültét. A játék 2008-ra várható, és az új Neon technológiát használja.

Ez az a motor, ami a Colin McRae: DIRT alatt is dübörög. Természetesen az endzsim át lett alakítva kicsit, hogy megfeleljen egy FPS-nek, de a látványvilága hasonló lesz az új rallyjátékhoz. Az Operation Flashpoint 2 PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül. A kiadó egy új képet mellékelt a bejelentéshez.
8.
8.
Fight!
12:

jaja :) Nekem ez a játék nagyon tetszett főleg a OF cold war crisis régen még az is jó volt :D
7.
7.
szamocza
10: Én úgy tudom, hogy a Sony hivatalosan is támogatja a bill+egér vezérlést, így ott ez nem probléma, MS meg nem nagyon érdekel.
6.
6.
Micro Face
Szerintem a gépigénye nem lesz kicsi, ahogy a képet láttam.
5.
5.
szamocza
Miért baj az, hogy multiplatformos a játék? Szerintem ez nem probléma, sőt! Ha lesz olyan jó, mint az eredeti OFP, akkor 2008-ban emiatt fogok venni PS3-at (ha még lehet kapni ;). Persze egy kicsit korszerűbb grafikával.

Szerintem itt az egyetlen probléma az, hogy nem a csehek fejlesztik...

Amúgy kíváncsi vagyok: csak nem járatja le magát a Codemasters azzal, hogy csinál egy 2-es verziót, ami meg sem közelíti az eredetit!
4.
4.
nimat16
egyébként meg ez egy renderelt kép,tehát nem a játékból való!viszont a neon engine nagyon jó és közel ilyen látványra lehet számítani.
3.
3.
nimat16
és volt vmi újdonság a hírben?

2.
2.
nimat16
szerintem névtelen kicsit pesszimistán látja a helyzetet.Akárhogy is nézzük ez az utódja a hiperrealisztikus OPF 1-nek.Ezt a Codemasters is tudja,és ilyen szellemben készítik a játékot.Ha csk fele annyira jó lesz mint amilyen szép ezen a képen akkor sztem nem lesz gond!
1.
1.
Daks
nekem már az arma se tetszett annyira... az OFP1 volt az igazi király :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...