Egy K-pop sztár a Dead by Daylight új gyilkosa

  • Írta: szlav
  • 2021. március 3.
  • Letöltés
Link másolása
Freddy Krueger, Michael Myers, Pyramid Head és a demogorgon - a Dead by Daylight rengeteg félelmetes arcot felvonultat, így a sorból csak egy picikét lóg ki Ji-Woon, a gyilkos K-pop énekes.

Érdekes fordulatot vesz a Dead by Daylight következő fejezete - ezúttal a K-pop iparágának legsötétebb titkait fedezhetjük majd fel. Az All-Kill névre hallgató frissítés egy új gyilkossal, Ji-Woonnal, avagy a Tricksterrel egészíti ki a játék szereplőgárdáját, az új karakter azonban egészen bizarr módon egy fiúbanda énekese, aki rákapott az öldöklésre.

Miután végignézte, ahogy a zenekar többi tagja elég a stúdióban fellobbanó tűzben. Ji-Woon sorozatgyilkolásba kezdett, hogy az áldozatai halálsikolyaival egészítse ki a legújabb számait. Az egyik ilyen áldozat nem más, mint a banda korábbi producere, Yun-Jin, aki a túlélők oldalán csatlakozik a játék névsorához.

A Dead by Daylight All-Kill című fejezete már elérhető a publikus tesztszervereken, így valószínű, hogy nincs már messze a hivatalos megjelenés sem.

2.
2.
Gerzson95
Fontolgattam hogy kipróbálom a játékot..... eddig a pillanatig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...