Mégsem lesz önálló játék a Cyberpunk 2077 multija

  • Írta: gorien
  • 2021. március 31.
  • Hír
Link másolása
Erről, új marketingelvekről, kellemesebb munkahelyi viszonyokról és párhuzamos fejlesztésekről is szó esett a CD Projekt RED legújabb tájékoztatóján. A lengyelek új stratégiával vágnak neki az elkövetkező projekteknek.

Ahogy azt megígérte, a CD Projekt RED számos erőforrását a Cyberpunk 2077 hibái kijavításának rendelt alá (az 1.2-es patch a minap jelent meg), most azonban elérkezettnek látták az időt a lengyelek, hogy helyzetjelentést adjanak a jövőbeli elképzeléseikről – erről szól az alábbi, huszonöt perces videó is. A Red 2.0-ra keresztelt stratégia persze nem csak a Cyberpunk 2077-et érinti, hanem a csapatnál lévő más címeket is.

A jövőben például párhuzamosan fognak nagyobb címeket fejleszteni – ebben segít például a most megvásárolt kanadai Digital Scapes, aminek a fejlesztői CD Projekt RED Vancouver név alatt fognak innentől együtt dolgozni a lengyelekkel. Változást ígérnek a munkakörülményekben is (a Cyberpunk 2077 előtt is sokat foglakozott a sajtó a náluk tapasztalható crunchcsal), illetve arról is szó esett, hogy a jövőben rövidebb marketingkampányokat fognak folytatni, azokat csak a megjelenéshez közel kezdik el.

Az új stratégia része az is, hogy a már náluk lévő technológiák segítségével túlterjeszkedjenek az egyszemélyes RPG-k rajongóin: a címeiket szeretnék online játékélményekkel megtámogatni. Ennek értelmében a Cyberpunk 2077 multija sem önálló játék lesz, ahogyan arra korábban utaltak, hanem valamilyen formában az egyszemélyes élmény kiegészítése. De ezek ellenére, ezt kiemelték, továbbra is a történetközpontú, single player játékokon lesz a fókusz.

Ami a jelenlegi játékaikat illeti: továbbra is dolgoznak a Gwenten és a The Witcher: Monster Slayeren (a franchise mobilos mellékágán), és még az év vége előtt igyekeznek összehozni mind a Cyberpunk 2077, mind a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen változatát.

14.
14.
Vis Major
#1: Miért, mit kéne reagálniuk?
Kb senkit sem érdekel már, valszeg azért nincs komment sem.
Aki akarta már végig vitte, vagy játszott vele de abba hagyta az most mit csináljon azért mert jött egy patch?

Semmi látnivaló nincs itt lehet lapozni
13.
13.
#12: Az az igazság, hogy egy nagyon jó multis játékot, amiben minden passzol, ugyan úgy nem kevés idő kifejleszteni. Én sem multizom és ezért nem mozgat a CP esetében, hogy jön-e valami. De szerintem amikor azt a külön multis játékot, ami egyben CP2077 multi mód (vagy miket beszéltek szerte széjjel) kitalálták, akkor még azt hitték, hogy kirúgják az ajtón a játékot, amit:

- mindenki imádni fog
- nagyon sikeres lesz
- ők lesznek a legnagyobb arcok, mert ingyenes DLC
- részvények az égben

De ha most megnézzük az állapotokat, akkor láthatjuk, hogy nem pont ez lett. Viszont ez a nem különálló játék, hanem valami beépített online lehetőség a mostani játékban, akkor ez lehet akár egy jó kis co-op előszele is. Arra lenne emberem.
12.
12.
xanatos0911
#11: Az ilyen nyifi-nyafit twitteren kell posztolni, mert a fejlesztők valószínűleg nem olvassák a GK-t és magyarul sem hinném, hogy tudnak. Ez amúgy a saját véleményed, én pl. várom a multit, de természetesen csak azután, hogy már rendbe rakták a nagy részét a dolgoknak. Azt is nézni kell, hogy az online funkció régóta be volt már ígérve, így ha annak a fejlesztéséről most letennének akkor lehet, hogy Te éppenséggel örülnél, de nagyon sok másik játékos pedig nem venné jó néven a lépést. A prioritás az továbbra is az egyszemélyes játékélmény polírozása, de nem tehetnek csak úgy le a már beígért online funkcióról, hiszen azzal [ismét] bizonytalanságot sugallnának.
11.
11.
Viktor_The_Best
Draga istenem! Minek ebbe a jatekba online, mondjatok mar meg. Hogy nem lettetek kesz a jatekkal idore, meg tele volt bug-al az ok azon mar mindenki tul van, patch-eljetek, tegyetek uj tartalmakat, DLC-ket a kampanyba! De hagyjatok mar az online reszet a fenebe. Nem kell bele online. Ki akar meg online jatszani azokutan ami a jatekkal tortent?!
7.
7.
Gerzson95
#1: Téged meg ki bántott?
5.
5.
xanatos0911
#4: Jajjaj, magvas gondolatok ezek, barátom. Gratulálok! Van baj rendesen.
4.
4.
sasncore
#1: Ez amolyan a noket szeretem dolog, neked ha nincs no megdugsz egy ferfit, vagy kecsket. Minden jo neked, turd a kakit, de mastol ne vard el.
1.
1.
Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor hol van az a Fortnite fejű kancsó, amelyik aközben magyarázgatja, hogy olyan nagy bukás ez a játék, hogy a lengyel csapat már az EU/Lengyel/US perek mellett és alatt amerikai stúdiókat vásárolgat, hogy továbbra is azt csinálják, mint eddig, mert a cucc most is toplistás a Steam-en.

Meg hiányolom a vérző szívű hátrányos helyzetűeket is, akik az "ezt ígérték/azt ígérték/mikor lesz már 2D-s oldal nézet exkluzív a játék" szövegeket nyomatják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...