Stonefly - egy bogarakkal teli, varázslatos világ vár

  • Írta: gorien
  • 2021. április 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A Stonefly egy aprócska erdő varázslatos világában játszódik, ahol az emberek szedett-vedett mechákkal járják az eget, és éhes bogarakkal hadakoznak. Itt él Annika, aki az apja és egy csapat hajótörött tiszteletét is ki akarja vívni.

A Creature in the Well mögött is álló Flight School Studio egy újabb szokatlan világba kalauzol el minket: ezúttal egy olyanba, ahol az emberek a fák ágain élnek, furcsa fémjárművekben közlekednek, és hozzájuk képest óriási bogarakkal hadakoznak. A Stonefly főszereplője Annika Stonefly, egy lelkes, naiv feltaláló, akinek rendbe kell hoznia a kapcsolatát az apjával, miközben hajótörött pilóták csapata előtt is bizonyítania kell.

A fejlesztők szerint ez a játék „egy coming-of-age történet, ahol a Zsivány Egyes a FernGully, az utolsó esőerdővel találkozik”. Érzelmes és tanulságos kalandokat, valamint emlékezetes karaktereket ígérnek nekünk, az utóbbiakból néhányat be is mutatnak a fentebbi előzetesben. Mivel a videó elsősorban a sztorira koncentrál, a játékmenetből nem látunk sokat.

A Stonefly 2021 nyarán fog megjelenni PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...