Visszatért a Naughty Doghoz az Avengers fejese

  • Írta: szlav
  • 2021. április 20.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Úgy tűnik, Shaun Escayg nem sokáig bírta a Crystal Dynamicsnál. A Marvel's Avengers kreatív igazgatója korábban az Uncharted- és a The Last of Us-szérián is dolgozott, így a Naughty Dog tárt karokkal várta vissza őt.

Ezt nevezzük hazatérésnek! Shaun Escayg, az Uncharted: The Lost Legacy írója és direktora, illetve az Uncharted 4 és a The Last of Us prominens fejlesztője ismét a Naughty Dog zászlaja alatt húzza az igát. Az úriember 2018-ban hagyta ott a Sony sztárfejlesztőit, hogy a Crystal Dynamics csapatánál tegyen próbát, mégpedig a Marvel's Avengers kreatív igazgatójaként. A Bosszúállók azonban nem arattak akkora sikert a videojátékok világában, mint a mozivásznon - valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy Escayg végül a hátraarcot választotta.

Szerencsére, ahogy azt a mellékelt fotó is bizonyítja, nincs harag a Naughty Dog és a tékozló játékfejlesztő közt, azt azonban egyelőre nem tudhatjuk, hogy Escayg pontosan miféle projektnél kamatoztathatja majd a szakértelmét. Számos pletykát hallottunk mostanában a Naughty Dog felől: szó volt mostanában többek közt egy multiplayeres játékról is, amelyhez a Bend Studio nyújthat segítséget, de az elmúlt hetekben hallottunk híreket a The Last of Us remake-jéről is, ami PlayStation 5-ön frissítheti fel Joel és Ellie történetét.

1.
1.
GemForge
TLOU remake. Ezt én még mindig nem értem...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...