Days Gone - befutott a PC-s launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2021. május 18.
  • Videó
Link másolása
A mai napon PC-n is elszabadult a zombiapokalipszis, így jobb, ha teli tankoljátok Deacon St. John vasparipáját. A megjelenéshez kaptunk egy utolsó előzetest is, amely elsősorban az ultrawide monitorosok előtt biccent fejet.

Ma egy újabb nagyszerű PlayStation-exkluzív, a Days Gone talál még nagyobb közönségre. A Bend Studio játéka két évvel ezelőtt jelent meg PlayStation 4-en, s habár a premierje környékén a játék küszködött néhány teljesítménybeli problémával az öregedő konzolon, mától akár 4K felbontásban és kötetlen framerate mellett élvezhetjük Deacon motoros kalandját - már persze ha nem gáncsolt el titeket is a videokártyahiány.


Mi több, akár még egy ultraszéles monitort is rácsaphatunk a PC-s verzióra, a végeredmény pedig valahogy úgy fog festeni, mint amit a premierhez szánt launch traileren is láthatunk.

11.
11.
xanatos0911
#10: Miért lenne fura? A Days Gone grafikus motorja az Unreal Engine 4, az alatt fut minden platformon.
10.
10.
Stranger
#9: Szerintem jól optimalizálták. De most esett le hogy ez még DX11-es. Fura hogy egy exkluzívat erre az API-ra áttudtak hozni. De ha így is jól fut, végülis mindegy. :D
9.
9.
crytek
Days Gone Performance Test

https://www.techpowerup.com/review/days-gone-benchmark-test-performance/

8.
8.
DragonBleacPiece
én csak annyi tippet szeretnék adni hogy survival I. módban kezdeni sokkal jobb élményt ad. nincs fast travel, erősebbek az ellenfelek, be kell osztani a tárgyaid az összecsapásokhoz mérten. egy kicsit olyan leszel mint Daryl a walking deadből. mert pl érzel rá késztetést hogy kutasd át a lerobbant autókat az útszélen alapanyagokért, a többi módokban meg mindig tele leszel lőszerrel meg egyéb cuccal
2.
2.
hedzsooo
1. kuldi (motor javitasahoz) megvolt, eddig tetszik nagyon PC-n. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...