Forza Motorsport 2 - még 43 nap!

  • Írta: Daks
  • 2007. április 26.
  • Hír
Link másolása
Már csak 43 napot kell várni, és megkaparinthatjuk a Microsoft Game Studios világszerte hatalmas lelkesedéssel várt Forza Motorsport 2 című játékát.
Már csak 43 napot kell várni, és megkaparinthatjuk a Microsoft Game Studios világszerte hatalmas lelkesedéssel várt Forza Motorsport 2 című játékát.


A játék kizárólag az Xbox 360 játékkonzolon lesz hozzáférhető. A hazai vásárlók kedvéért a játék teljes kezelőfelülete magyar nyelven is elérhető. A Forza Motorsport 2 egy szimulátor, amely megtestesíti minden autórajongó álmát. A legapróbb részletességgel adja vissza a játékban felvonultatott 310 autócsoda jellemzőit. Az autók megjelenése, menettulajdonságai, a motorok és a sebességváltó hangja, a versenypályák kidolgozottsága mind méltó egy igazi új generációs autószimulátorhoz. A versenyzőknek lehetőségük nyílik egyedi ízlésük szerint kialakítani kedvenc járgányukat, hála az eddig soha nem látott számú tuningolási opciónak. Ahogy a játék fő fejlesztője Dan Greenwalt mondta: „az Xbox 360 tudását kiaknázva képesek voltunk újradefiniálni az autós szimulátor fogalmát. A valóságos adatok tömkelegét feldolgozva és a játékba építve egy olyan élethű programot sikerült megalkotnunk, ahol a valóság és a játék közötti különbséget csak a játékos kényelmes és biztonságos szobája jelenti.” Mindegy, hogy Porsche, Bentley vagy Nissan volánja mögé ülsz, a Forza Motorsport 2 megad Neked mindent, amit egy autós játéktól elvárhatsz!

Tehát a dátum:
2007. június 8.
4.
4.
Daks
bzf: jobban szeretsz sz*pni? vegulis... izlesek es pofonok.
3.
3.
naval
bzf!

nézegesd csak az emlitett oldalt,mert élőben még biztos nem látsz egy darabig....
2.
2.
naval
nem csak ezért.

COD4

halo3

colin-dirt

airborn

area 51

battlefield-bad company

hour of victory

PGR4

flatout

assasin creed

alan wake

bioshock

mass effect

The darkness

army of two,alone in the dark

devil may cry

burnout 5

GTA4

most hirtelen ezek jutottak eszembe...ezeket várom

1.
1.
Kolipoki
Ha belegondolok lehet hogy, ezért már érdemes lesz venni egy Xbox 360-at. Nem lehet semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...