Új információk érkeztek a Grand Theft Auto IV-ről

  • Írta: fojesz
  • 2007. április 28.
  • Hír
Link másolása
Az Official PlayStation Magazine előzeteséből újabb információkat tudtunk meg a várva-várt GTA IV-ről: többek között megismerhettük a játék egy új női szereplőjét.
Az Official PlayStation Magazine előzeteséből újabb információkat tudtunk meg a várva-várt GTA IV-ről: többek között megismerhettük a játék egy új női szereplőjét.



A cikkből kiderül, hogy Liberty City öt jól elkülöníthető részből fog állni, melyek különböző valós életben létező helyszínek mintájára készültek: így visszaköszön majd a játékban Queens, Brooklyn, Manhattan, Bronx és New Jersey. Találkozhatunk majd egyértelműben ismerős épületekkel is, így például az Empire State Building-gel. A GTA IV fejlesztése 2004. novemberében kezdődött el, viszonylag hosszú idővel a San Andreas munkálataink befejezése után: a játék készítése a Rockstar Edinburgh-i, San Diego-i és New York-i stúdiójában folyik.

A főszereplő Niko Bellicről kiderült, hogy azért érkezett Kelet-Európából Amerikába, mert a taxicég-tulajdonos unokatestvére odacsábította az "amerikai álom" ígéretével - Niko az odaköltözés után döbbent rá, hogy átverték, illetve hogy kuzinja nem éppen a legerkölcsösebb életet éli. Ezekenkívül feltűnik a borítón látható Elizabeta is, aki fontos szerepet tölt majd be állítólag a játék vége felé.
7.
7.
alijunior
De ez olyan hülyeség hogy egy csomó játékot nem fognak ki rakni PC-re !!! :@

De remélem X360 kirakják :)
6.
6.
krisz990
Hah! Nem baj ha nem jelenik meg pc-re! Van 1 jó kis playstation emulator-om :)
5.
5.
Binder
Emléxem arra a "nénire"...kissé idegbeteg volt...és ha jól láttam, később, a "vidéki autóversenyes" küldetésnél, a GTA egy régebbi részének (GTA3, GTA VC) főszereplőjével kavart... :O)
4.
4.
ldavid
3.
3.
ldavid
Catalani először a 3-ban volt, amúgy az infók nagyrészét már a Game Informer megírta és új kép is elég kevés van
2.
2.
majoros25
Emlékeztek e a Snadreasban is volt az a Catrrina vagy ki a faranc na az a csaj is elég kemény dió volt nem volt semmit XD nah ha ez is ilyen lesz akkor sajnálom Niko-t :)
1.
1.
t.roli
Lehet valameik programod leszedi a sávszélességed, bár ez lehet féreg is vagy vírus. Futass vírusírtót. Lépj ki a programokból ami fut, és próbáldd meg úgy. Ha magas marad a pinged lehet azért van mert távoli szerverre próbálsz csatlakozni, próbálj magyarra felmenni. Most hirtelen ennyi és ha letöltesz állísd meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...