Úton a PS5-ös Sniper: Ghost Warrior Contracts 2

  • Írta: szlav
  • 2021. június 24.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 már minden nagyobb platformra megjelent, egyedül csupán a PlayStatation 5-re szabott verzió késte le az egységes premiert. A CI Games elárulta, hogy augusztus végéig kell várnunk erre a változatra.

Már jó előre lehetett tudni, hogy késni fog a Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 PlayStation 5-re szabott változata, a CI Games azonban csak most fedte fel az újgenerációs verzió premierdátumát. Kereken két hónap múlva, augusztus 24-én emelhetjük a szemünkhöz a távcsövest, amelyben aztán 4K-s, 30 fps-es vagy 2K-s, 60 fps-es módban láthatjuk a célpontjainkat.

Emellett részletgazdagabb textúrák, általánosságban feljavított látvány és rövidebb töltési idő vár majd ránk, ráadásul a fejlesztőcsapat nem feledkezett meg a DualSense kontroller különlegességeiről sem. Az adaptív ravaszok itt is gondoskodnak róla, hogy minden egyes fegyvert meg tudjunk különböztetni már az elsütésük közben.

A Sniper: Ghost Warrior Contracts 2 ugyan továbbra sem lett egy tökéletes játék, de Májkül kollégánk szerint is ez a széria eddigi legszórakoztatóbb darabja. A CI Games a kritikusok szép szavain felbuzdulva össze is állított egy dicsekvős előzetest - ezt láthatjátok feljebb.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...