A next-gen konzolokra tart a Kerbal Space Program

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 25.
  • Bejelentés
Link másolása
A Private Division bejelentése szerint hamarosan PlayStation 5-ön és az Xbox Series-konzolokon is kap egy dedikált kiadást a Kerbal Space Program, valamint a jövőre érkező folytatás is tiszteletét teszi az új gépeken.

Idén ősszel PS5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik a Kerbal Space Program: Enhanced Edition, jelentette be a Private Division és a játékot fejlesztő Squad. A next-gen verzió 40 dollárt kóstál majd, de azok ingyenesen letölthetik, akik korábban PS4-re vagy Xbox One-ra megvásárolták a játékot.

A next-gen változat többek között jobb felbontást, stabilabb framerate-et, szebb árnyékokat és jobb textúrákat ígér: ez a gyakorlatban a nagykonzolok esetében 1440, míg az Xbox Series S-nél 1080p-t jelent. A készítők szerint az erősebb hardvereknek hála a játékosok több alkatrészből építgethetnek majd ezekben a kiadásokban.

A készítők emellett bejelentették, hogy a 2022-ben érkező Kerbal Space Program 2 is tiszteletét teszi az új platformokon, miközben természetesen változatlanul készül PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...