Cowboyok és istenek a júliusi PlayStation Now-ban

  • Írta: gorien
  • 2021. július 6.
  • Akció
Link másolása
Örülhetnek a kiadós single player játékok szerelmesei, ha hozzáférnek a PlayStation Now-hoz, a szolgáltatás ugyanis illusztris játékcsomaggal készül júliusban, melyek között megtaláljuk a Red Dead Redemption II-t és a God of Wart is.

Lehet, hogy a július általában uborkaszezonnak számít a videojáték-iparban, de a Sony nem fogja vissza magát a PlayStation Now e havi bővítését illetően: hét új játékhoz férhetünk hozzá. Időkorlát ebből kettőn van: a Red Dead Redemption II-t csak november 1-ig érhetjük, el, míg a Judgmentet csupán október 4-ig.

A cowboykalandokon és nyomozós pszichothrillereken túl ellátogathatunk az északi istenek földjére is a PS Now-ba visszatérő God of Warban, míg a Nioh 2-ben démonokkal szemben ragadhatunk fegyvert. Ha inkább versengésre vágynánk, akkor a NASCAR Heat 5-ből és az Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game-ből válogathatunk, míg ha csak közösen mókáznánk a haverokkal, akkor azt a Moving Outtal tehetjük meg.

5.
5.
Hoki György
#4: Arra értettem a rizikót, hogy ha hülyeséget mondanék - én, egy internetes idegen - és ha előfizetsz sem működik valamiféle regionlock miatt, akkor annak aki kifizette, bánta a sacc 3500 forintja.

Más kérdés, hogy én megcsináltam és működik - azóta a cikk miatt felmentem kicsit, szépen megy az új God of War is - de nekem nem kell hogy bárki bármit is elhiggyen, hiszen nem ismer senki, névtelen internetes avatár, erre utaltam.
4.
4.
#3: Mi rizikó lenne a fizetéssel egy hivatalos playstation boltban? Szerintem semmi.

Persze embere válogatja, ki, hogy érez ezzel. Én már vagy 10 éve majdnem mindent neten vásárolok, az itteni munkatársaim meg ott tartanak, hogy tudnak róla, hogy van ilyen, de biztos veszélyes és átverés *minden egyes* ilyen. Szóval én vettem neten 4 csúcskategóriás nyári gumit X összegért, a munkatársam meg vett 4 alsó-közepes szar gumit 2X+ összegért. De így legalább nem kell félnie, hogy átverik ... (...)
3.
3.
Hoki György
Srácok.

Mivel én is most csináltam meg magamnak - kb egy hete, és működik - adok pár tippet. Régebben kellett egy vpn, vagy proxy, most már az se kell. Ahhoz képest, hogy nálunk nem is kéne működnie, nagyon szépen futnak a dolgok.

Amit próbáltam eddig benne: Bloodborne, Infamous, Red Dead Redemption, God of War 3, és több kisebb, indie cucc.

Figyelmezetés: kell egy Dualshock 4. Elvileg működik más kontival is (több helyen írták), de nekem nem ment normálisan az xbox 360 kontimmal.

A lépések:
- Regisztráltok magatoknak egy UK régióbeli profilt a Sonynál. Ha visszaállna a bolt magyarra, kényszerítsétek be az angol régiót odalenn az oldal alján.
- Ha ez megvan, kell egy kártya - a triál nem akart működni -, mastercard tökéletesen működik. Egy havi előfizetés nem egy ökör ára, kipróbálni pont elég, megrendelitek.
- Leszeditek az appot az oldalról PC-re.
- Beléptek az appon belül, és ha van érvényes előfizetés, ennyi volt. Tolhatjátok is.

Van egy kis rizikó a fizetés miatt, de meg lehet csinálni, és működik.
2.
2.
Effecta
Nincs elég hír, hogy olyat harangoztok, ami hivatalosan nincs is Magyarországon?
1.
1.
Darksiders84
Hm és nálunk vajon mikor lesz már elérhető? Viszont ezek után akkor valószínűleg a Ps+ is bekerül a Nioh 2 hamarosan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...