Next-genesedik a Port Royale 4

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Szeptemberben érdemes lesz ismét kihajózni a Karib-tengerre, hiszen érkezik a Port Royale 4 újgenerációs konzolokra szabott változata. A legfrissebb előzetes elárul egyet, s mást az ezzel járó újdonságokról.

A Port Royale 4 azon kevés stratégiai játékok egyike, amelyet nem csupán PC-n, de konzolokon is élvezhetnek a játékosok. A Gaming Minds és a Kalypso Media PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is elhozta a 17. századi kereskedők és kalózok világát, de az újgenerációs konzolok tulajdonosai ezidáig nem kaptak különleges bánásmódot. Ez hamarosan megváltozik.

Bejelentésre került ugyanis a Port Royale 4 next-gen változata, amely gyönyörű 4K-s grafikával kápráztatja majd el az Xbox Series X-en vagy PlayStation 5-ön kufárkodó hajóskapitányokat - Xbox Series S-en 1080p-n pörög majd a játék. Ez azonban nem minden, a kívánt látvány érdekében ugyanis javított és kibővített fényeffekteket is kap a játék, ráadásul az időjárási viszontagságok is jóval életszerűbben festenek majd.

Egyelőre nem tudni, hogy ingyenes frissítésként vagy külön megvásárolható verzióként érkezik majd a Port Royale 4 újgenerációs változata, az viszont biztos, hogy a korábbi konzolos mentéseinket magunkkal hozhatjuk majd az új verzióba is. A megjelenés egyébként szeptember 10-én esedékes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...