Skater XL - megérkezett a multiplayer

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
Örök igazság, hogy a legeszementebb deszkás trükkök csak akkor történtek meg valójában, ha azt a haverok is a saját szemükkel látták. Mától végre együtt pusztíthatjuk a félcsöveket és korlátokat a Skater XL-ben.

A Skater XL-t fejlesztő Easy Day Studios még áprilisban kezdte el a többjátékos mód tesztelését a PC-s változaton, azóta azonban egy hangot sem hallottunk a kaliforniai stúdiótól. Ez az adásszünet most véget ért, a derült égből ugyanis befutott a gördeszkajáték legújabb frissítése, amely kirántotta a bétastádiumból a multiplayer módot, és elhozta azt Xbox- és PlayStation-konzolokra is. Ja, és persze nem felejtették el az ehhez járó kedvcsinálót sem:

A Skater XL többjátékos módjában egyszerre akár tízen is összegyűlhetünk, hogy mattra karcoljuk a göripark vagy a helyi középsuli korlátjait. Mindezt megtehetjük privát lobbiban vagy idegenekkel is, a jó hír pedig az, hogy a frissítés ezúttal is teljesen ingyenes. Ha minket kérdeztek, igazán ráfért a programra a többjátékos mód, hiszen bármennyire is remek az alapjáték, a teljesen üres és élettelen parkokban néha egészen magányosnak érezheti magát az ember.

A Skater XL PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen jelent meg. A többjátékos mód Switchre sajnos nem készült el, a többi platformon azonban már élesedett a frissítés.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...