Új játékon dolgozik a South Park-csapat

  • Írta: fojesz
  • 2021. augusztus 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A hírek szerint gigászi üzletet kötöttek a South Park készítői a Comedy Central anyacégével, amelynek az újabb sorozatévadok és filmek mellett egy új South Park-játék is a részét képezi.

A Bloomberg számolt be elsőként arról, hogy a South Park alkotói, Trey Parker és Matt Stone 900 millió dolláros megállapodást kötöttek a ViacomCBS-szel. Ennek értelmében a páros 2027-ig szállít majd tartalmakat a vállalat különböző felületeire, a South Park-sorozat például harminc évadosra hízik majd, és érkezik tizennégy önálló film is a Paramount+ streamingszolgáltatásra - ezek közül az egyik még idén befuthat.

A pénzből más projektekbe is belevágnának a készítők, így a tévéműsorok mellett egy dokumentumfilmet is készítenének, indítanak egy marihuánával foglalkozó céget, valamint - és talán ez számunkra a legfontosabb - egy 3D-s videojáték fejlesztésének is nekikezdenek, amely a South Park világában játszódik. Sajnos ez utóbbiról nem derült ki több konkrétum, így azt sem tudtuk meg, hogy mely platformokra, mely fejlesztőcég közreműködésével hegesztik az anyagot.

Parker és Stone a hírek kapcsán viccesen megjegyezték: "Örülnek, hogy elköteleződhettek a következő 75 évre."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...