Nerf: Legends - lövöldözzünk habszivaccsal!

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 12.
  • Bejelentés
Link másolása
A Nerf játékfegyverei hamarosan a virtuális teret is meghódítják. A Hasbro és a GameMill jóvoltából idén ősszel szembeszállhatunk egymással vagy a habszivacsgolyókra furcsán érzékeny robotseregekkel.

Íme, egy játék, ahol nem kell majd lenerfelni a fegyvereket! A GameMill Entertainment és a Hasbro bejelentette, hogy idén ősszel a virtuális térbe költöztetik a népszerű habszivacs-fegyvereket, ráadásul egy komplett egyjátékos kampányt és online arénalövöldét húznak fel köréjük. A Nerf: Legends sztorimódjában egy gonosz robotsereg ellen harcolhatunk majd, az online játékmódokban pedig 4v4-es felállásban vadászhatjuk egymást, miközben különféle power-upokat hajkurászunk.

A Nerf: Legends idén októberben érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre, mégpedig teljes cross-play támogatással.

2.
2.
Split
#1: Mivel a Fortnite már kitúrta a makkot, ezért a legbiztonságosabb út azt másolni. Ki tudja, hogy fogadnának egy "játszóteres környezetet", inkább bizos-ami-biztos lesz ez a generic sci-fi. A cél úgyis a fegyverek reklámozása, nem maga a játék.
1.
1.
csongor1996
De minek? Legalább lenne valami játszóteres környezet, nem ilyen tucat scifi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...