Néhány napig ingyenes lesz a Mortal Shell DLC-je

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 17.
  • Letöltés
Link másolása
A Cold Symmetry egy évvel ezelőtt dobta piacra tisztességesen sikerült soulslike-ját, a Mortal Shellt. Ennek megünnepléseként az első öt napban ingyen kínálják mindenkinek az új játékmódot is hozó kiegészítőjét.

Egy éve már, hogy a Cold Symmetry kiadta első játékát, a Mortal Shellt, amely a Dark Soulsokra alapozott néhány sajátos csavarral. Az első kiadós DLC-je, a The Virtuous Cycle holnap megjelenik, a fejlesztők így ezt találták a legjobb pillanatnak arra, hogy a születésnapi ünneplésbe a játékosokat is bevonják: augusztus 18-23. között ingyen könyvtárunkhoz adhatjuk a kiegészítőt, ha megvan az alapjáték. Az akció lejárta után 8 dollárba fog kerülni.

A The Virtuous Cycle magával hoz egy új megszállható vázat (ami egykori tanárunkhoz, Hadernhez tartozott), a vadonatúj Axatana fegyvert váltogathatjuk a fejsze és a katana alak között, de az igazán nagy dobása az új roguelike-játékmód. Ebben folyamatosan változik majd a világ körülöttünk, magunkat pedig száznál is több fejlesztéssel és egzotikus fegyverekkel erősíthetjük.

A Mortal Shell játszható PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...