Hajmeresztő ára van a Balenciaga Fortnite-ruháinak

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Epic Games együttműködést kötött a spanyol-francia luxus divatházzal, a Balenciágával, aminek eredményeként a rajongók Fortnite feliratú ruházati cikkeket vásárolhatnak majd. Feltéve, hogy elég mély a pénztárcájuk.

Az együttműködés során alapvetően nem lett túlgondolva a ruhakollekció, a Balenciaga ugyanis nem tett mást a legtöbb esetben, és csak a Fortnite logóját pakolta sapkákra, pólókra vagy pulóverekre. A kollekció darabjainak ára mégis az eget verdesi.

Ha ellátogatunk a hivatalos oldalra, akkor azonnal feltűnik, hogy egy sima póló 365 euróba kerül, egy baseballsapkáért 295 eurót, egy kapucnis pulóverért pedig 565 eurót is elkérnek. Érdekesség, hogy több termék már nem is rendelhető elő, mert konkrétan elkapkodták a vásárlók. Azért nem mindent, az 1290 eurós rövidnadrág még kapható, de lehet, jobb lesz sietni, nehogy abból is kifogyjanak.

Ha nem lenne ennyi pénzünk, akkor nem kell csüggednünk, a játékon belül is vásárolhatunk magunknak a Balenciaga-kollekcióból. Mondjuk itt nem túl nagy a kínálat, de legalább az ár barátibb, hiszen 1800 V-Buckért már egészen menő luxusruhát adhatunk a karakterünkre.

5.
5.
Merőkanál
Amíg van szar légy is lesz rá !
3.
3.
Raam989
Szerintem nem az a hülye aki ennyiért kínálja...
1.
1.
hedzsooo
Vegye, akinek az kell, nem sajnálom tőlük, na. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...