Nintendo Wii-re is jön az új Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Eidos bejelentette, hogy a júniusban boltokba kerülő Tomb Raider: Anniversary Nintendo Wii-re is megjelenik majd egy különleges változat formájában.
Az Eidos bejelentette, hogy a júniusban boltokba kerülő Tomb Raider: Anniversary Nintendo Wii-re is megjelenik majd egy különleges változat formájában.

Kathryn Clements, a cég egyik munkatársa elmondta, hogy céluk valami különlegeset nyújtani a Wii-tulajdonosoknak: valami olyat, amitől úgy érzik, hogy érdemes volt erre a konzolra megvenni a játékot. A készítők természetesen elsősorban a zseniális irányítással dicsekedtek, de állításuk szerint várható majd egy rakat - eddig bejelentetlen - Wii-exkluzív fícsör is.

A Tomb Raider: Anniversary az első játékot fogja feldolgozni a hetedik Tomb Raider-ben megismert motor segítségével - a fejlesztők szerint a régi-új epizód a fiatal és az öreg játékosokat egyaránt vonzani fogja. A cím megjelenése június 1-jén várható PC-re, PS2-re, PSP-re és mint most megtudtuk: Wii-re.
4.
4.
MR. SOPRANO
X360-ra miért nem adják ki?Ha már az első xboxot kinyirták.Mármint nem jön ki rá semmi.Pedig erős gép volt a xbox.
3.
3.
air 2
Egyetértek a névtelennel,szerintem is azok voltak a legjobb részek.Én bízok a fejlesztőkben,remélem az új feldolgozást nem tolják el.!
2.
2.
Emlékszem mikor megjelent az első része a TR-nek.. huhúú.. az első igazi 3D-s játék élethű graffal.. nem semmi.. (volt akkor)
1.
1.
Az biztos, h minden korosztálynak való, mert eszméletlenül könnyűek a küldetések.. legalábbis a Legend könnyű volt.. és a sok gameplay videó láttán ez se nehezebb.. de ennek ellenére imádjuk Larát!! ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...