Bemutatkozott az új LEGO AT-AT készlet

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 10.
  • Érdekesség
Link másolása
A karácsonyi szezonra időzítette legújabb LEGO Star Wars-készletét a dán játékgyártó. Az óriási birodalmi lépegető egy igazi monstrum lesz, ha összerakjátok, ugyanis közel 7000 darab építőelemből áll majd össze a végeredmény.

Jómagam is nagy rajongója vagyok a LEGO különböző témájú kiszereléseinek, de köztük is a Star Wars témájú szettek a legnagyobb kedvenceim. Az Ultimate Collector-sorozatból egyelőre a TIE Fighter és a Slave I párosát sikerült bezsebelni, de nem kizárt, hogy a dán játékgyártó most bemutatott AT-AT kiszerelése is csatlakozik majd a birodalmiak felhozatalához.

Az Ultimate Collector-sorozat ugyanis új taggal bővül a birodalmi lépegető formájában, ami ráadásul egészen impozáns méretekkel rendelkezik, ha sikerül kiraknotok. A modell 6785 darabból áll majd össze, a feje és a lábai állíthatóak lesznek, a rászerelt ágyúk sem csak dísznek lesznek rajta, az oldalai pedig leemelhetőek, vagyis a LEGO-készlet belseje is részletes kidolgozást kapott. Az összeszerelt változat 62 centiméter magasan tornyosul majd a polcon található többi kegytárgy fölé.

Az impozáns számadatok a készlet árcéduláján is nyomott hagyott, a LEGO AT-AT ugyanis 289 990 ezer forint ellenében lesz megvásárolható. Az új készlet november 26-tól lesz elérhető. 

1.
1.
Kovbaj
Nagyon tetszik. Csak ne volna ilyen k*rva drága.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...