Folytatódik a S.T.A.L.K.E.R.?

  • Írta: fojesz
  • 2007. május 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Bejelentésre készül a júliusi E3-on a GSC Gameworld - a jó hír az, hogy nem csupán egyetlenre. Azt hiszitek ezt még nem lehet fokozni? Tévedtek!
Bejelentésre készül a júliusi E3-on a GSC Gameworld - a jó hír az, hogy nem csupán egyetlenre. Azt hiszitek ezt még nem lehet fokozni? Tévedtek!



A legfrissebb hírek szerint ugyanis több új játék készül a srácok műhelyében, s ezek mindegyike a S.T.A.L.K.E.R.-univerzumban játszódik: a címeket az idei E3-on fogják bejelenteni, melyet idén júliius 11-e és 13-a között rendeznek meg.

"Nagyon örülünk a S.T.A.L.K.E.R. globális sikerének. Ez önbizalommal tölt el bennünket, s erőt ad, hogy újabb izgalmas játékok fejlesztésébe kezdjünk. Hamarosan bemutatjuk legújabb ötleteinket és megoldásainkat" - kommentálta a bejelentést a cég fejese, Sergiy Grygorovych.
4.
4.
CULO
Háth remélem nem lesz igazatok, hogy sokáig fogják csinálni! Nekem nagyon tetszett a S.T.A.L.K.E.R.! Sztem a kövbetkező része mégjobb lesz...csak háth igen!!!! Fenn áll az is, hogy majd nagypapa koromba fogok vele játszani!:))
3.
3.
Constantin00
Számoljuk csak ki: bejelentik, "elkészülnek vele", késnek, késnek, késnek, késnek... Szerintem olyan 2020 körül kijön a játék.
2.
2.
TheSuffering
Szerintem nem ártana elötte inkább a STALKER bogarait kijavítaniuk. Van egy pár... :/
1.
1.
skiz0
Hm hát kíváncsi vagyok már nagyon, hogy mit sikerül összehozniuk a GSC-s arcoknak.. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...