Bemutatkozott a Marvel's Avengers Pókembere

  • Írta: gorien
  • 2021. november 11.
  • Videó
Link másolása
Régóta tudjuk már, hogy egyszer Pókember is behálóhintázik a Marvel's Avengersbe, és nemrég végre ennek az időpontja is kiderült. Most mozgásban is láthatjuk az új hőst a Bosszúállók oldalán.

Pókember is csatlakozik a Marvel's Avengers Bosszúállóihoz, ráadásul PlayStation-exkluzív lesz – ezt még tavaly megtudtuk. Sokáig nem hallottunk a falmászó érkezéséről, aztán idén augusztusban egy interjúban jelezték a készítők, hogy még idén esedékes a dolog, amit később egy frissített roadmap és egy konkrét megjelenési dátum is megerősített.

Az említett dátum november 30., amikor is a With Great Power hősesemény keretében Peter Parker is csatlakozik az AIM elleni harchoz. Az új előzetesben pedig mozgásban is láthatjuk, miként mutat Pókember Ms. Marvel, Vasember és Amerika Kapitány mellett.

Az exkluzivitás értelmében az új hőst csak a PlayStation 4- és PlayStation 5-tulajok élvezhetik, a többieknek be kell érnie az ugyanezzel a frissítéssel érkező raiddel, amelyben Klaw lesz a szuperhősök ellenfele.

2.
2.
csongor1996
Szerintem egyébként pont PS-en akarnak a legkevesebben Pókemberként játszani. Aki arra vágyik, annak ott van a másik két játék, aminek várhatóan ez a közelébe se fog érni...
1.
1.
simi
én például örülök neki, hogy a fejlesztők "egyedi" karaktert fejlesztésére fordítják az időt, csak a sonynak, kit érdekel hogy más portokon is kevés a játékbeli tartalom? kit érdekel, hogy steamen az elmúlt 24 órában 540 volt a legmagasabb játékosszám.

a kutya se játszik a játékkal, de én naponta akarok híreket kapni egy játékról amit kevesebben játszanak mint a fallout 76-ot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...