Project L - mozgásban a Riot verekedős játéka

  • Írta: Shifty
  • 2021. november 22.
  • Videó
Link másolása
Két éve már, hogy a Riot Games bemutatott egy raklapnyi új játékot. Ezek között szerepelt a Project L is, a League of Legends univerzumában játszódó verekedős játék, ami most életjelet adott magáról.

Két évvel ezelőtt a Riot Games bejelentette, hogy szeretné kibővíteni a League of Legends univerzumát. Rengeteg új játékot mutatott be akkor a stúdió, amelyek többsége erősen épít a népszerű MOBA világára.

Ilyen lesz a Project L is, ami az elmúlt két esztendőben nemigen hallatott magáról, és valószínűleg a következő években sem számíthatunk rá, hogy sűrűbben jelentkezik majd újdonságokkal a Riot csapata. A fejlesztés ugyanis gőzerővel zajlik, és ahogy az a fenti videóból kiderül, igazából még mindig az útkeresés zajlik. Jelenleg úgy néz ki, hogy a játékmenet a Dragon Ball FighterZ-ből ismerős koncepciót fogja követni.

A felvételen Tom és Tony Cannon mesélnek a játékmechanikáról, a könnyen megtanulható irányításról, illetve arról, hogy ha profi szinten szeretnéd majd gyepálni a másikat, akkor rengeteg időt kell beleölni a kezelés elsajátításába. A két vezető fejlesztő a játék fejlesztésének állapotáról is mesél, illetve azt is leszögezik, hogy a videóban látottak ne tévesszenek meg senkit: nem ilyen lesz a végleges változat, arra ugyanis 2023-ig biztosan várnunk kell.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...