Filmes kosztümökkel bővül a Pókember-játék

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 7.
  • Letöltés
Link másolása
Az Insomniac-féle Pókember-játék (sőt, egyetlen Pókember-játék!) sem lenne teljes a feloldható kosztümök nélkül, a készítők pedig remekül ráéreztek erre, azóta is folyamatosan bővítik a főhős ruhatárát - most épp a No Way Home darabjaival.

Naná, hogy a hozzánk december 16-án érkező Pókember: Nincs hazaút jelmezei is bekerülnek az Insomniac Pókember-játékába! A fejlesztők a minap jelentették be, hogy az új film fekete-arany ruhája és Iron Spider-páncélja is elérhető lesz a játékosok számára, méghozzá december 10-től.

Üröm az örömben, hogy a bejelentés szerint az újdonságokat kizárólag az alapjáték remasterelt kiadásában érhetjük el, amelyet továbbra is kizárólag a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition részeként vásárolhatunk meg. Habár az Insomniac döntése nem mindenkinek nyerte el a tetszését, a csapat szerint a PS4-es változat további bővítése már kockázatos volt a játék teljesítménye szempontjából.

Habár erről már nem esett szó, a korábbi tapasztalatok alapján az új kosztümöket valószínűleg rögtön feloldhatjuk majd, és különleges képességek sem társulnak hozzájuk.

1.
1.
dcba
" a csapat szerint a PS4-es változat további bővítése már kockázatos volt a játék teljesítménye szempontjából."

Igen egy uj skin-tol tuti szaggatni es osszeomlani kezdene a jatek. Toljak fel maguknak a skinjeiket ahova akarjak, egyszeruen gyorsba osszedobtak egy ket uj skint, hatha ezzel is jobban el tudjak adni a jatekot, most ugye, hogy jon az uj film.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...