The Witcher - elkészült az új évad forgatókönyve

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Noha a The Witcher-sorozat második felvonása csak a napokban landolt a Netflix kínálatában, az alkotók már gőzerővel dolgoznak a folytatáson. A showrunner szavai szerint már a forgatókönyv is elkészült.

A TUDUM óta nem titok már, hogy a Netflix berendelte a The Witcher-sorozat harmadik évadát, így annyira nem meglepő, hogy bár a második felvonás csak mostanában került ki a szolgáltatásra, az alkotók már nagyban dolgoznak a folytatáson.

A TechRadar interjút készített az adaptáció showrunnerével, Lauren Schmidt Hissrich szavaiból pedig az derül ki, hogy már befejezték a forgatókönyvet, amely egyébként a kedvenc regénye, A megvetés ideje alapján készült. Hozzátette, most úgy érzi, hogy az első két évaddal csak lefektették az alapjait az igazán fontos történéseknek.

Ettől eltekintve ne nagyon bízzunk abban, hogy a harmadik évadot egyhamar láthatjuk: Hissrich szerint a kreatív folyamat csak most kezdődik, amikor is behívják a rendezőket és a színészeket, hogy még inkább elmélyülhessenek a részletekben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...