Elstartolt a League of Legends 2022-es szezonja

  • Írta: szlav
  • 2022. január 8.
  • Letöltés
Óriási évre készül a világ legnépszerűbb MOBA-ja. A League of Legends 2022-es kompetitív szezonja a vizuális frissítések és a szokásos finomhangolások mellett számos új hőst is felvonultat majd.

Eszméletlen évet zárt a Riot Games, de úgy tűnik, a stúdió 2022-ben sem húzza be a kéziféket. A kaliforniai csapat őrületesen népszerű MOBA-ja már több mint 12 éve megállás nélkül zakatol, de a fejlesztők még nem fogytak ki az ötletekből. Először is, csekkoljátok le az új szezont beharangozó CG-előzetest - érdemes!

Ez mind szép és jó, no de mit hoz, az új szezon? Kezdjük a legfontosabbal: a hősökkel! A Riot egy új botlanerrel indítja az évet, Zeri azonban más, mint a többi lövész. A hagyományos automata támadásai helyett a zauni csodagyerek a Q-jával elsüthető elektromos gyorstüzeléssel robbant igazán nagyot - a képességeit itt vehetitek szemügyre, a bemutatkozó videóját pedig máris mellékeljük:

Az új carry mellé persze egy új támogató is dukál - Zerit követően tehát a support-játékosok, később pedig a dzsungelesek várhatnak egy újabb hősre. És ha már a dzsungelnél járunk: a Riot itt ejti meg az idei év első vizuális ráncfelvarrását. A következő alkalommal Udyr kap új kinézetet, a játékosok pedig szavazhatnak, hogy utána Nocturne, Shyvana, Skarner, Tryndamere vagy Kog'Maw kapjon-e átalakítást. Erről, illetve a közeljövőben érkező új skinekről és eseményekről az alábbi videók értekeznek bővebben:

2.
2.
delphijos
#1: Engem a játék egyáltalán nem érdekel, nem nekem való, de az Arcane piszok jó volt.
1.
1.
NemecsekErno
uugghhhh... a LoL trailerjei állandóak a legjobbak között vannak.
Kiadhatnának egy hasonló témájú animációs sorozatot.

Az Arcane nagyon jó lett, hihetetlen minőség, csak a témakör teljesen más.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...