Halo Infinite - olcsóbbá válnak a mikrotranzakciók

  • Írta: szlav
  • 2022. január 16.
  • Letöltés
Link másolása
A 343 Industries is visszatért a hosszú karácsonyi szünetről, a Halo Infinite idei első frissítésével pedig a játék talán legfájóbb pontját veszik célba: a túlárazott kozmetikai extrákat. Emellett hamarosan elstartol a játék legújabb eseménye is.

Sok jót mesélhetünk a Halo Infinite-ről, de a lövölde ingyenessé vált online porciójához tartozó online shop nem sorolható ide. Habár a 343 Industries sokat javított az első szezon battle pass-rendszerén, az azon kívül álló fizetős kozmetikai extrák továbbra is szemet szúrtak - legfőképp a meredek árazásuk miatt.

Szerencsére ezt a fejlesztőcsapat is belátta, így Jerry Hook, a Halo Infinite vezető dizájnere elárulta, hogy a jövő héttől kezdve teljeskörű árcsökkentés vár a shop összes termékére. Az úriember beismerte, hogy továbbra is keresik azt az arany középutat, amely fair a játékosokkal szemben, így arra kéri a közösséget, hogy a visszajelzéseikkel a továbbiakban is segítsék a stúdió munkáját.

A jövő hét egyébként ezt leszámítva is izgalmasnak ígérkezik azok számára, akik szeretik alaposan kicicomázni a saját szuperkatonájukat. Január 18-án kezdetét veszi a Cyber Showdown nevezetű event, amely a Fracture: Tenraihoz hasonlóan egy ingyenes másodlagos battle pass-szel (és új fizetős extrákkal) vezeti be a legújabb játékmódokat.

3.
3.
delphijos
#1: Azért imádom a hozzáállásodat. Fel vagy háborodva ha baszogatnak, de aki nem úgy gondolkodik mint te az hülye. ( nem mintha én vennék ilyesmit amúgy , csak ha valaki olyasmire költ ami neked “kidobott pénz” az nem feltétlen hülye )
2.
2.
Ooorky
Szerintem most kellene ebbe befektetni, később tuti felmegy az ára.
1.
1.
crytek
Legfájóbb.. lol aki hülye hogy skinekre költ az meg is érdemli, ebbe semmi fájó nincs. Örülök hogy valaki kihasználja a sok hülyét
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...