Crusader Kings III - közeleg a konzolos kiadás

  • Írta: gorien
  • 2022. január 27.
  • Megjelenés
A Paradox Interactive stratégiai játéka nem marad meg számítógépen, azt hamarosan az újgenerációs konzollal rendelkező játékosok is élvezhetik. Most megérkezett a konzolos verzió napra pontos dátuma.

Tavaly nyáron felröppent a pletyka, hogy a Paradox Interactive konzolokra is leszállítja a Crusader Kings III-at, ami a Microsoftnak hála hamar megerősítést is nyert: az Xbox Series-gépek és a PlayStation 5 játékosai is belebújhatnak majd a középkori királyok és királynők bőrébe. Dátumunk eddig nem volt a konzolos kiadáshoz, most azonban az is megérkezett.

A március 29-i dátumot bejelentő előzetesben a Paradox Interactive és a Lab 42 fejlesztői azt is elmagyarázzák, hogy miben lesz más a konzolos kiadás a PC-shez képest. A felhasználói felületet az alapoktól újradolgozták, hogy a navigálás kényelmes legyen a kontrollert használók számára, míg a playstationösöket a DualSense-ek rezgése is figyelmeztetni fogja például egy kialakuló parasztfelkelésre. Emellett a konzolok erejének hála a töltőképernyőket is megússzák a játékosok.

1.
1.
adamsfamily
Ráadásul Game Pass-be is jön a konzolos megjelenés napján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...