Rendezőre talált a System Shock-sorozat

  • Írta: gorien
  • 2022. január 28.
  • Cooltúra
Link másolása
A kifejezetten videojátékos tartalmakat célzó Binge hozza tető alá a System Shock sorozatos feldolgozását. A szándékon kívül sokat nem tudtunk eddig a projektről, de most már megvan, ki fog a rendező székében ülni.

Az 1994-es System Shocknak nemcsak remake-je és folytatása készül, de sorozatadaptációja is, amit az idén induló, videojátékos tartalmakra koncentráló Binge streamingplatformra szánnak - amely egyebek mellett a Driver és a Hunt: Showdown feldolgozásán is ügyködik jelenleg. A készülő adaptáció stábjából eddig csak Stephen Kicket és Larry Kupermant ismertük executive producerként a Nightdive Studios részéről, de már a rendező kilétét is ismerjük.

Pontosabban a forgatókönyvíró-rendezőét, ugyanis Greg Russo mindkét szerepet el fogja látni, illetve executive producerként is csatlakozik Kickhez és Kupermanhez. Russót a tavalyi Mortal Kombat-film forgatókönyvírójaként ismerhetjük, amelyről úgy hírlik, hogy már tervezik a második részét - épp Russo nélkül.

Hogy a System Shock-sorozat pontosan miként fogja feldolgozni a játékot, arról egyelőre nincs tudomásunk, ahogy színészeket sem tudunk hozzá kötni – de hátha ezzel a hírrel már beindulnak az események a széria háza táján.

2.
2.
markoci555
én akkortól csinálnám, amikor elkezd meghülyülni az AI, felhasználva minden audio fájlt, hű maradva a játékhoz, a vége meg természetesen a játék kezdete körül lenne

na meg persze semmit nem várok el, így csak kellemes meglepetés érhet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...