Microsoft Flight Simulator - irány Ausztrália!

  • Írta: szlav
  • 2022. február 1.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Microsoft Flight Simulator következő World Update-je, amely ezúttal a messzi Ausztráliát vette kezelés alá. Mostantól minden eddiginél lélegzetelállítóbb látvány mellett suhanhatunk a kenguruk földje felett.

A Microsoft Flight Simulator PC-n és Xbox Series-konzolokon is pompásan fest, főleg akkor, ha olyan tájak felett repkedünk, amelyeket kezelésbe vett már az Asobo Studio egy saját World Update-tel. Ezúttal Ausztráliát és környékét érte a megtiszteltetés, a mellékelt bemutatóvideót látva pedig tényleg érdemes lesz ellátogatnunk a messzi kontinensre. Az új frissítés négy új, kézzel szerkesztett repülőtérrel, több mint 100 korábbi reptér felújításával és 94 egyedi látványossággal bővíti a hatalmas szimulátort. Emellett részt vehetünk 16 új kihívásban is, amelyek közt találunk öt új Bush Tripet, hat Discovery Flightot és öt új Landing Challenge-et.

Az új World Update mellett folytatódik a Local Legends sorozata is. Ezúttal az 1920-as évek legendás utasszállítóját, a holland Fokker F.VII-et adhatjuk a hangárunkhoz, amennyiben lecsapunk a 14,99 dolláros bundle-re.

4.
4.
GAMEROD
#2: Ez nyilván attól is függ, kit mennyire érdekel maga a szimulátor része, ki mennyit akar tanulni belőle, mélyül bele és nem abban merül ki a játék hogy arcade módban repked gamepaddel. Sokkal több van ezekben, mint amiket egy laikus lát. Egytől egyig megtanulni az overhead és műszerfal vezérlőit, MCDU programozását és még egy csomó dolgot gépenként. Fizetősből megvenni a másodpilótát, akivel mikrofonon keresztül kommunikálsz, végrehajtja az utasításaidat ezek ilyen élmény szintű dolgok amikor rendesen működnek.
3.
3.
Gerzson95
Jó játék csak ne lennének patika áron a kiegészítők hozzá. :/
2.
2.
hedzsooo
#1: En ingyen jatszottam MS Game Pass-ben, meg az alapjatekot sem vettem meg. Ugy ingyen marha jo moka volt de annyira szerintem nem jo, hogy meg adjak erte kulon penzt. Plane vmi extrakert amiket megemlitettel. :)))
1.
1.
GAMEROD
Jobban értékelném ha előbb az alapokat tennék rendbe. Annyira nonszensz hiányosságai vannak még mindig, hogy borzalom, ha már hamarosan kijön az X-Plane12, akkor nem kéne lazsálniuk. A szebb látvány nem mindenkinél mentesít a feltűnő hibák alól.
Az, hogy nincsenek felszálló, csak leszálló gépek egy repülőtéren real traffic módban, pontatlan koordináták, stb. Hiába fizettem elő másodpercre pontos real traffic-ra, ugyanaz a helyzet. A 3rd party kiadók is csak fogják a fejüket, mert nem tudnak mit kezdeni a korábban működő termékeikkel a frissítések óta, őket hibáztatják a vásárlók. Elkölthet az ember százezreket a marketplace-n, nem teszi helyre a szimulátort.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...