Cenzúrázva jelenik meg a PS-es Martha is Dead

  • Írta: Shifty
  • 2022. február 14.
  • Hír
A játékot fejlesztő LKA csapata a Martha is Dead hivatalos Twitter-oldalán kiadott közleményben erősítette meg, hogy a játék PlayStation-változatai cenzúrázva jelennek majd meg. A másik két platform nem érintett a döntésben.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan a játék mely jeleneteit kell kivágnia az LKA csapatának, de a kiadott közlemény szerint a Sony itészei bizonyos részeknél módosításokat kértek, amit a közeledő megjelenés miatt már csak a cenzúra eszközével tudnak orvosolni a fejlesztők. 

A közleményből az is kiderül, hogy évek munkája megy most részben a levesbe, amiért érthető módon csalódottak az alkotók. A változtatások csakis a PlayStation 4-re és PlayStation 5-re készülő változatokat érintik. A módosítások miatt a dobozos verziók csúszni fognak, de a digitális kiadások időben jönnek a Sony konzoljaira.

A Martha is Dead premierje február 24-én lesz.

4.
4.
Nothing
#3: De ha az USA cenzorok kifogásolnak valamit, akkor miért (csak) a japán cég gépein lesz vágott kiadás? Ilyen esetben kapásból a Microsoftot - vagyis pont a másik két platformot - vennék elő, nem? Ez így elég ellentmondásos.
3.
3.
nemfontos
#1: Nem nem. Épp ellenkezőleg. Érzékeny amerikai dologról van szó. Azóta van ez mióta a központ inkább nyugati.
lehetne ehelyett mondjuk az a megoldás hogy gyerekeknek kóddal nyílna csak a játék. Vagy valami ehhez hasonló. Mindegy ezt a játékot nem a Sony tol kell venni és kész.
2.
2.
honest guy
#1: Japánban elég egy kivillanó nemi szerv és már jön a cenzúra. A hullát megerőszakolhatja egy 284 karú polip, az nem baj. :D
1.
1.
Nothing
Ez elég fura. Ha a Nintendoról lenne szó, még érteném, de a Sony eddig nem nagyon jött zavarba a 18-as címektől. Bár lehet, nem a durvasággal van gond, csak valami érzékeny japáni dolog szúrja a szemüket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...