Marvel's Avengers - a fejlesztők még nem végeztek

  • Írta: gorien
  • 2022. február 18.
  • Letöltés
Link másolása
A Crystal Dynamics továbbra sem hajlandó lemondani a Marvel's Avengersről, és 2022-re is megvannak a tervei a játékkal. Ezeket egyelőre nem árulja el, de egy kis bepillantást enged, mi vár a következő patchben.

Legutóbb a PlayStation-exkluzív Pókember érkezése kapcsán írtunk a Marvel's Avengersről, és habár egy külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy lankadt a fejlesztők lelkesedése a játék iránt, a Crystal Dynamics szeretne biztosítani mindenkit, hogy nem ez a helyzet. Mint írják, arra még ugyan nem készültek fel, hogy leleplezzék az idei roadmapet, de nagy változtatásokon dolgoznak a kulisszák mögött.

A bejegyzésben a márciusban esedékes 2.3-as patchbe engednek egy kisebb bepillantást, amelyben Nick Fury visszatér a posztjára, hogy Maria Hill igazgató oldalán irányítsa a Bosszúállókat. Ez a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy alaposan átszabják a War Table-küldetéseket, annak érdekében, hogy az új játékosok is könnyedebben rázódjanak bele a szuperhősködésbe, miközben a magasabb szintű felhasználóknak is koncentráltabb matchmakinget biztosítanak.

A Crystal Dynamics szerint az előző frissítésben bevezetett Shipments-rendszer remekül szuperál, ahogy az Omega-Level Threateken és Raideken szerezhető jutalmak kibővítése is tetszést aratott a játékosok körében. A stúdió keresi a módját, hogy ezeket a tapasztalatokat az elkövetkező fejlesztésekbe is beépítsék, amelyekről időben szólni fognak.

A Marvel's Avengers PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en is játszható.

3.
3.
JinjeR
"Marvel's Avengers - a fejlesztők még nem végeztek"
De én már igen! ... Egyetlen fillért is kár beleölni borzalmas volt,a negyedéig se birtam elvinni olyan szar volt, ráadásul el se lehetett adni,nagy nehezen bevette a Konzolvilág,valami 4000ftért.
2.
2.
gegory
2 Napot játszottam vele de elég volt. Pár gondolat. Vasember irányítása a levegőbe kritikán aluli, Hulk irányítása nagyobb tömeg esetén szintén. Egyedül a főszereplő lány karakter az aki az egész játékban elégé jól használható bármilyen helyzetben. A játékmechanikai oldalról olyan mint ha az utolsó pillanatban is freeplaytre akarták volna küldeni mint anno a hasonló MMORPG verzió. Sokszor azt éreztem, hogy Diablo akart lenni de ahhoz még több spenót kellett volna bele tömni. És végül, technikai oldalról PC egy hulladék; minden hibaüzenet nélkül kilép a story módban és ha még egyedül is vagyok a küldetésben és ha még a pálya végén is tartottam, előlről kell kezdeni az adott pályát.
1.
1.
Chdz
A ClownField 2042-vel egyetemben ez is nyugodtan repülhetne nyílegyenesen a kukába. A lőtéri döglött kutya se játszik már velük.
1.
1.
Chdz
A ClownField 2042-vel egyetemben ez is nyugodtan repülhetne nyílegyenesen a kukába. A lőtéri döglött kutya se játszik már velük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...