Have a Nice Death - ilyen az élet a Halál irodájában

  • Írta: gorien
  • 2022. március 4.
  • Videó
Link másolása
A Magic Design Studios akciódús roguelike-jában magát a Halált személyesítjük meg, aki kiszervezte az alkalmazottainak a lélekaratást, ők viszont túlzásba estek. Most a vén kaszáson áll, hogy rendet tegyen a világban.

A tavalyi The Game Awardson mutatta be az Unruly Heroes mögött álló Magic Design Studios a következő játékát, amelyben a Halál szerepét öltjük magunkra. A Have a Nice Death világában a Halál belefáradt a véget nem érő munkába, ezért céget alapított, és az alkalmazottait bízta meg a lelkek begyűjtésével, velük azonban alaposan elszaladt a ló. Erről szól a videó, amit a csapat az újonc kollégák eligazítására szánt.

Ebben az oldalnézetes roguelike-ban kőkemény hack 'n' scythe akció vár ránk: a kaszánkkal és a megannyi más, megszerezhető fegyverrel nekünk kell rendet vágni az elszabadult lélekgyűjtők között. A halál természetesen nem akadály számunkra, így ha el is buknánk, gyorsan újra a vállalatért vívott harc közepében találjuk magunkat, de minden egyes próbálkozás közelebb visz minket ahhoz, hogy végül diadalt arassunk.

A Have a Nice Death március 8-án lép korai hozzáférésbe PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...