Készül a God of War-sorozat

  • Írta: szlav
  • 2022. március 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A PlayStation Productions sorra viszi tévéképernyőre és mozivászonra a Sony-konzolok legnagyobb hőseit, a következő alany pedig nem más, mint Kratos lesz. A stúdió az Amazon Prime Video közreműködésével készíti el a God of War-sorozatot.

Az Uncharted már a mozikba került, de már javában készül a The Last of Us, a Ghost of Tsushima, a Twisted Metal és a Jak and Daxter filmes vagy tévésorozatos feldolgozása is. A PlayStation Productions azonban itt nem áll meg, hiszen akad még a tarsolyukban egy olyan hős, akinek a neve szinte szinonimává vált a legendás PlayStation-kalandokkal. Természetesen Spárta szelleméről és a játékvilág legmorcosabb apukájáról, Kratosról beszélünk, aki a hírek szerint szintén megkapja a saját televíziós sorozatát.

A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures Television és a PlayStation Productions már javában tárgyal az Amazon Studiosszal, hogy a Prime Video könyvtárában keltsék életre az élőszereplős God of War-sorozatot. A lapértesülés szerint jó kezekben lesz a produkció, hiszen a The Expanse készítői, Mark Fergus és Hawk Ostby, illetve a The Wheel of Time showrunnere, Rafe Judkins felel majd a szériáért.

A premierre sajnos valószínűleg még éveket kell várnunk, de természetesen addig sem maradunk God of War nélkül. Még idén megérkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a 2018-as soft-reboot folytatása, a God of War: Ragnarök, amelyről remélhetőleg hamarosan újabb infókat is megtudhatunk a nemrég pletykált State of Play alkalmával.

8.
8.
taktaharkányi
#7: Nem látom azt a potenciális költségvetést és azt az üzleti szempontból érdekelt korosztály besorolást, hogy ne valami elkeserítő cringe fesztivál legyen. Nekem ez a legnagyobb bajom.
7.
7.
Shao Kahn
Hát én, bármennyire is szeretem a God of war játéksorozatot, ennek a sorozatnak sok értelmét nem látom, mert a játéksorozat annyira filmszerű, hogy élőszereplős sorozat nem helyettesítheti, nem múlhatja felül. Bárcsak inkább a Titánok harcának csinálnának harmadik részt! Én azt tartom a legjobb görög mitológiás alkotásnak.
6.
6.
5.
5.
Stark666
#3 : igen . Valóban szar volt . Engedd el .

A sorozatra visszatérve . Reméljük remek lesz ! :)
4.
4.
taktaharkányi
#3: A sorozat ötlete? Szerintem is.
3.
3.
Gerzson95
#2: Még trollkodásnak is gyenge....
2.
2.
taktaharkányi
Hát ha mérlegre rakom, hogy a 3. VH vagy God of War sorozat... Inkább kezdek gyúrni és kipakolom a pincét.
1.
1.
Zuzmo
Erre rengeteg pénzt kell költeni, hogy ne legyen gagyi :O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...